jeudi 8 avril 2021

Leuanveto

Tavoitteena 1 leuka päivässä enemmän jokapäivä. Korona-ajan ainoa treeni, fillarilla 800m päähän leuanvetotangolle, ja mahd hyvä ja pitkä sarja leukoja.
Nyt ohjelma on tyssännyt, (aasinsiltana toinen huomio, huomaatteko muutkin kuinka arkena on vähäisemmät voimatasot, vai ajoitanko väärin treeniajan?)
Nyt siis on kehitys pysähtynyt, ja tulos on jäänyt 17 leukaan vastaotteella. 18 maagisen rajan kanssa olen tapellut pari päivää, ei onnistu.
Eilen tapahtu jännä notkahdus, tuli vaan 12 leukaa kerralla, että kyllä voimatasot heittelee, on niin paljon merkitystä paljonko nukkuu, miten pitkään painaa duunia, syökö seitiä vai roskaruokaa, jne. ja se treeniaika....himassa kun notkuu netissä työn ja suorituksen välillä, menee väsyneemmäksi vaan.
Mutta muutoin jännä idea, olin ajatellut että jos lisää yhden leuan päivässä pitäis heittämällä onnistua vaikka kuinka pitkälle leukojenvedon maksimointi, leukojenvedon maailmanennätyksethän pyörii sadoissa leuoissa tietääkseni. Mutta näin äkkiä on tullut stoppi kehitykseen.
Treeni knu on noin vähäistä. niin voi tehdä jokapäivä,. ei tarvitse palautumispäiviä,. voipi olla liian vähäinen määrä treeniä jos haluaisi lisää tulosta...

Let's block ads! (Why?)



Leuanveto

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire