mercredi 10 novembre 2021

Alkoholin pitkäaikaisvaikutukset

Joskus oon oppinut uskomaan että kunnon kaatokänni vaikuttaa sen 3-4vko negatiivisesti hermostossa.
Tiedä sitten kuinka kauan, mutta kyllähän tuo tuntuu vanhemmalla iällä monta päivää 1 kunnon känni kun aloittaa selviämisen kelluvapää yöllä(et sammukkaan, siinä sitten makaat kykenemättömänä silmät auki vaan ja ihmettelet että pääsiskö jo autuaaseen pimeyteen) ja siitä warppaa sitten jo seuraavaan liskojen yöhön koska päivä on piloilla.
Sitten tulee ensimmäiset krapulaoireet jne... Melkein koko viikko menee selvitä siitä tahmasta ja masennuksesta ja treeni ei tietenkään luista eikä huvita, ihan siis fyysisten olojen puolesta.
Eriasia sitten jos vähän voimajuomaksi juo olutta, ei luulis olevan kovin vaarallista. Ennen jopa kuului elämään päivittäinen oluella läträys muka, tahdon uskoa todeksi, kuulostaa kivalta...
Tietämättä asiasta väittäisin että jos ei saa alkoholimyrkytystä niin se 1 kerta on ihan sama kuin 10, mennyttä aikaa kunhan vaikutuksista on selvitty. Mutta kyllä joku joka vklp dokaaminen ja välillä viikollakin aiheutti joskus junnuna selkeästi sitä että rupesi kieli kangeltelemaan, sanat vaan rupesi tulemaan väärin joskus. Uskoin että mikään muu ei sitä aiheuttanut kuin alko.

Adblock test (Why?)



Alkoholin pitkäaikaisvaikutukset

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire