mardi 23 novembre 2021

Muutama yleinen kysymys konkareille

Moro,

laittelin foorumeille viestiä aloittaessani 11 kk sitten. Paino noussut viime viestistä 11kg ja pituus pysynyt samana. Rasvat ovat kuitenkin pysynyt suht samana. Eli mielestäni kehitystä on tullut ja on alkanu ehkä saamaan jo pientä kuvaa mitä se salilla käyminen on. Vedän tällä hetkellä push, pull, legs ohjelmalla. About samalla ohjelmalla menty siis kokoaika, mutta nyt vasta oon alkanu treenaa "kovempaa" ja tekniikatki jollai tasolla oikein pikkuhiljaa. Eli siis onko järkee vaihtaa ohjelmaa vai painanko vaan tolla samalla ohjelmalla, koska uskon että silläkin on vielä paljon saavutettavissa. Oon vasta siis lähiaikoina myös alkanu oikeesti syömää. Nyt vasta viimeset 2kk ollu jotain ideaa mitä tehdä ja tehnyt raskaammin ja jollain tavalla oikein. Aikaisempi aika oli sellasta tutustumista ja opettelua.

Toinen kysymys on kanssa ohjelmaan liittyvä. Kuinka monta kertaa olisi ikäiseni 15v, 180cm, 71kg pojan järkevä vetää treenejä viikossa. Tällä hetkellä vedän 4-6 treeniä viikkoon.

Kolmas kysymys olis sellanen, että kun mulla tosiaan on yks treeni tällänen "Rinta, Olkapää, Ojentaja" ja teen aina ensin rinnan. Vedän ekaks penkkii 60kg 3x8-12 riippuu paljonks menee, sit vedän yksittäisillä painoilla vino penkis kans 3 x 8-12. Sen jälkeen vedän ristikkäistaljalla sille ylhäältä ja alhaalta en tie liikkeen nimee mut tuon sillee kädet eteen. Muistaakseni englanniks Cable Flyes? Ton jälkeen alkaa jo olla voimat loppu ja olkapäät on vedettävä todella alhasilla painoilla. Eli kysymys on saako olkapäät vielä rinnan jälkeen tarpeellisen rasituksen vai olisiko järkevää viikon toisessa Rinta, Olkapää, ojentaja treenissä parempi vetää ensin olkapäät ja sitten vasta rinta, jotta asialla tulisi jonkinnäköistä tasapainoa?

Jos jollain on näihi aikaa vastata nii auttais paljon.

Kiitos.

Adblock test (Why?)



Muutama yleinen kysymys konkareille

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire