lundi 6 juin 2022

UFC 275: Teixeira vs. Procházka (La 11.6.2022 Singapore Indoor Stadium, Singapore)

Kolmee kärkimatsia lukuunottamatta on kyllä aikamoista sillisalaattia taas tarjolla, ja pääkortillekin on päästetty jannuja vähän kyseenalaisin perustein. Esim Della Maddalena vs Emeev. Della Maddalena näytti hyvältä edellisessä matsissaan mutta vastustajakin oli kokoa pienempi paikallistason kaveri. Emeevillä on ihan kunnioitettava recordi mutta jos on tappio alla Danny Robertsille niin ei sillä kyllä pitäisi PPV-pääkortille päästä. En tiedä onko tuo Bontorin - Kape sen paremmin perusteltavissa, joka tapauksessa väärässä paikassa sekin matsi. Tietty voihan nääkin Danan mielestä olla sellaisia jotka osoittautuu tosi hyviksi matseiksi ja olla niin merkittäviä että niiden myötä joku voi päästä jo 1-2 matsin päästä ottelemaan rankingista...

Matthews - Fialho on ihan laadukas ottelu kyllä, Fialho koettaa rahastaa sen mitä pystyy ottelemalla jatkuvasti. Neljäs koitos jo tälle vuodelle hänellä ja onhan tuo ihan hyvältä näyttänyt tähän mennessä.
Edit. Tästä tulee varmaan ihan kauhea matsi, Fialhon painitaidot ovat vähän kyseenalaiset ja Matthews nimenomaan väkisinmakaa kaikki jotka ei pysty tätä estämään. Eli peittoa ja lisää peittoa, ehkä Matthews saa jonkun lopetuksenkin vaihteeksi aikaan.

Loput matsit on sellaisia että tunnistan nimiä sieltä täältä mutta olen melko varma että näillä matseilla ei ole mitään sen suurempaa merkitystä divarinsa kantilta. Tietty tämä on Singaporessa ja aika paljon vähän tuntemattomampia aasialaisia nimiähän siellä onkin sen myötä. UFC:lla ei ole nykyisessä mallissaan ESPN:n kanssa oikein mitään kauhean isoja houkuttimia pistää laadukkaita kortteja kasaan jatkuvasti, eiköhän tämä myy näillä kärkimatseilla ja alakortin "paikallisilla" sen mitä myy, tuskin juuri yhtään enempää vaikka tuonne pari jotain kärkirankingia pistäisi ottelemaan keskenään. Eli tämä on tätä, by design.

Adblock test (Why?)



UFC 275: Teixeira vs. Procházka (La 11.6.2022 Singapore Indoor Stadium, Singapore)

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire