samedi 4 juin 2022

UFC Fight Night: Volkov vs. Rozenstruik (La 4.6.2022 UFC Apex, Las Vegas)

Pääottelusta voisi periaatteessa tehdä kaikenlaisia ennakkoanalyyseja, mutta molemmat ottelijat ovat niin tukevasti liukuvassa kategoriassa "missä mennään, mitä nyt", että hankala lähteä arvailemaan.

Helpoin olisi tietty sanoa että aktiivinen Volkov napsii ulottuuvuutensa turvin erittäin passiivisesta Rozenstruikista pistevoiton. Tai sitten Volkovin leuka alkaa vihdoin antaa lopullisesti periksi ja Rozenstruik osuu kerran hyvin.

Vuosien 2018-2020 Volkoville antaisin tästä melko itsevarman voittoennustuksen. Vuoden 2022 Volkovista on paha mennä sanomaan oikein mitään, sen verran alavireistä on ollut viime matsien kehitys.

Rozenstruik tuskin tyylillisesti on miksikään muuttunut. Hän seisoo lättäjaloin, odottaa, lyö joskus vastaan. Enpä edes ihmettelisi jos Volkov koettaisi voittaa tämän painimalla.

Co mainissa Evloev lähtee hulppeana ennakkosuosikkina kertoimissa, ja onhan hän toki tulevaisuuden nimi. Mutta Ige on yhä kova luu ja sitkeä kuin tilliliha. Evloev turvautuu melko usein painiinsa kun pystyssä meininki muuttuu suolaiseksi, ja Ige ei painihommissa ole todellakaan ekassa rodeossaan. Kertoimen ollessa kohdallaan pistänen vähän rahaa Danille.

Adblock test (Why?)



UFC Fight Night: Volkov vs. Rozenstruik (La 4.6.2022 UFC Apex, Las Vegas)

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire