jeudi 2 mars 2023

Ruokailu ennen vai jälkeen puntin?

Mikä homma tämä hokeminen täällä on,että ruoka on kehon käytössä seuraavana päivänä?
Eikö teille tule energiaa ruokailun jälkeen kun olette ollu ihan voimaton?
Nyt on energiat vähissä,syöt jotain,niin eiliset ruuatko ne alkaa "toimimaan" kohta kun saat uutta ruokaa?
Kummalliset on teidän elimistöt kun helposti sulava pasta tai riisikin on lihasten käytössä 12 tunnin päästä,kummasti sitä energiaa vaan tulee kun syö.
Mikä kiire sitten on syödä treenin jälkeen? Sehän imeytyy vasta huomenna lihaksiin? Mahtavaa.Siihen asti pitää ootella.

No,kai ne eiliset ruuat oli sitten siellä varastossa missä niitä toistojanki on,sieltä ne otetaan kun saadaan täydennystä vatsaan.Ne alkaa vasta sitten "toimimaan" kun tulee uutta ruokaa.
Melkosta touhua tämä nykybodaus,yks valmentaja sanoo ettei Eaa:sta ole mitään hyötyä,eikä palkkarista,sarjat voi jättää jopa 5-6 toistoa vajaaksi ja lihaskasvun tulos on sama kuin failureen veto,No kai voimanosto kisoissaki sitten tehdän kohta maksiminosto 5 toistoa vajaana ettei loukkaannuta ja sen lisäksi ruoka imeytyy huomenna jos tänään on syöty aerodynaamisessa asennossa chian siemeniä 3.2 grammaa,niin että se menee suoleen oikeassa kierteessä,ruuan kans ei saa juoda mitään,koska ruoka ei sitten imeydy edes huomenna vaan menee ens viikolle.
Ja treenata ei pidä failureen,pitää tehdä kaks jakosella kolmesti viikossa jumpaten tai yks jakosella viis kerta hyvin kevyesti,viis toistoa vajaa,tai jopa 10 toistoa vajaat,hikeä välttäen ja naama peruslukemilla koska jos irvistää niin pelleilee ja kuvittelee jotaki.

Tämmösiä juttuja puhutaan 2023.

Adblock test (Why?)



Ruokailu ennen vai jälkeen puntin?

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire