mardi 21 mars 2023

Selkä suorana nostaminen on vaarallista

Ok, mut aika helvetin olennaista mitä nostetaan. Jonkun basic bitch sohvatuolin, hirveen kokosen luonnonkiven, tai 300kg maastavedon? Ja myös hear me out... tää tulee räjäyttään mieliä... 🥁...
ihmisen on myös mahollista ''kumartua'', niiata, ja pitää myös selkä suorana, jos hän omaa edes 4/10 motoriikan lol. Ja mihin vedetään raja tossa selän pyöristymisessä(toivon mukaan tässä mitataan tätä, eikä ees mietitä jtn torson pystysuoruutta)? Onko ihan ok jos maven lähtöasennossa kieleni lipoo genitaalialuettani 😬? Jos täytyy tällasia pohtia marjoja poimiessa, ni eiköhän sut oo tuhottu epäonnistuun ihan 100-0. Tutkimusta en lukenu, enkä lue(näköjään ei edes voi 😑). Yks tutkimus muiden lukuisten joukossa alati virtaavassa tutkimusten valtameressä, eikä noilla tee juuri mitään. Yhen kuvan onnistuin näkeen tuolla, ja suositellaan siis nostaan aikalailla tikkusuorin jaloin+pyöreellä selällä. Kuvan äijällä pieni pahvi vitun laatikko kädessä. No jes. Hirvee esimerkki. Ja silti, jos joudut nostaan vaikka 15h pahvilaatikoita putkeen, ni tollanen ''selällä nostaminen'' aivan varmasti hapottaa enemmän, ku jaloilla avustavampi tekniikka. Ja Simsalabim, tehdessä kehität kyllä itelles tyylin minkä keho jaksaa vaikka sen 15h. Jos et kehitä, ni oot liian paska, ja lääkkeeksi suorin selin mavea & keskiroppaa 🤷‍♂️ .

Tarviiko porukka oikeesti tällasta gaggaa, validaationa jolleki omalle tekemiselleen? Ymmärrän jos on täysin alottelija, mut jos jollain vähänkään kokeneemmalla veret seisahtuu tollasesta, ni se on kyllä täyttä naamapalmua.

Adblock test (Why?)



Selkä suorana nostaminen on vaarallista

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire