samedi 11 mars 2023

Herwood Gym, Tampere

Lähiosoite: Vaajakatu 11, 33720 Tampere

Aukioloajat:
ma – ti klo 10-21,
ke klo 14-21,
to 10-12,
pe 12-20,
la 12-15 ja
su 15-20
Kotisivut: -

Herwood Gym sijaitsee nimensä mukaisesti Tampereen Hervannassa, lähellä Poliisiammattikorkeakoulua. Matkaa Hervannan keskustasta kertyy noin kilometrin verran, sali on sopivan syrjässä, mutta silti lähellä kaikkea.

Hinnat mm.
kertamaksu 6 €
10x kortti 39€
1kk kortti 39€
2kk kortti 69€
+ muuta, räätälöityjä paketteja tarjottavissa ja hinnoista voi hieman tinkiä

Laitteet ja painot

Laitteita löytyy todella paljon, suuri sali on ahdettu täyteen jos jonkinmoisia laitteita. Esimerkiksi pelkästään penkkipunnerruspenkkejä löytyy vajaa kymmenisen kappaletta. Käsipaino/kiekkokokoelma on myöskin sangen mittava. Osa laitteista vanhoja, mutta toimivia.

Tilat

Kuntosali on 2 kerroksinen. Alhaalla on 1 suuri tila, jossa on paljon laitteita, käsipainoja ja käytännössä kaikki tarpeellinen. Alhaalla on myös pienempiä huoneita, joista 1 on tarkoitettu naisille (laitteet sen mukaan), 1 on hyvin pitkälti penkkipunnerrushuone ja yhdessä huoneessa on hieman vanhempien, sekalaisia laitteita. Ylätasanteella on kuntopyöriä, soutulaitteita, erilaisia laitteita rinnalle ja olkapäille, myöskin pari ylätaljaa. Alhaalla on myös täysimittainen sulkapallokenttä. Vessoja löytyy muutamisen kappaletta, sauna on lämmin arkisin 15 jälkeen, pukuhuone on siisti, ja ainiin: aulassa on aerobinen osio. Sieltä löytyy juoksumattoja, soutulaitteita, kuntopyöriä, steppereitä ja vaikka mitä. Käytännössä katsoen tältä salilta ei puutu yhtään mitään. Ainiin, ja onhan siellä solariumikin. Ja salibandytilat.

Käyttäjät

Koska lähellä on POLAMK ja tien toisella puolella sen opiskelijoille tarkoitettu kerrostalo, uskoisin että osa treenaajista on poliisiksi opiskelevia. Pääasiassa Herwood Gym on ns. äijäsali, isoja äijiä, rauta kolisee murinaa ja ärinää kuuluu sieltä sun täältä, mutta kyllä sinne naisiakin uskoltautuu, ja hieman pienempiä miehiä kuten minä.

Plussat

- ystävällinen henkilökunta
- siisti
- VIILEÄ
- lisäravinnemyynti
- solarium
- ei liian ruuhkaista, suuri tila takaa sen
- laaja
- melkeinpä täydellinen sali kaikin puolin
- salibandy/sulkapallotilat

Miinukset

- kertamaksu ehkä hieman kallis, mutta rehellisesti sanoen en juurikaan keksi huonoja puolia. Salilta ei puutu MITÄÄN.

Lisätietoja

Puhelinnumero on 03 3180 218, kotisivuja salilla ei ole, mutta takaan ettet varmasti pety tähän saliin.

Teksti: Toalle

Adblock test (Why?)



Herwood Gym, Tampere

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire