lundi 29 août 2016

Ilman naista (ja miksei miestä) elämisen ja olemisen hyvät puolet

Noniin, on aika myöntää tilanne.
Ikää on kertynyt jotain tuolla 30-40 ikävuoden välillä, ja on ilmeisesti tullut oltua liian kiltti ihminen tai keskityttyä liikaa muuhun, ja on käynyt niin että tyttökaveria ei oo matkalla mukaan vakituisesti jäänyt.
Ikää on tosiaan sen verran, että lapsetonta naista kaveriksi ei enää varmaan löydy. (vanhemmat lapsettomat vapaat naiset, uratykki tyyppiset ei kiinnosta)
Ja itse en aio seurustella naisen kanssa jolla on lapsia tai lapsi (johtuen narsistisesta persoonallisuuhäiriöstäni tai vastaavasta, ja siitä että oon seurusteluasioissa jäänyt 22 vuotiaan tasolle, mutta ei tästä sen enempää)
Pohdiskelin jo vakavissani thainaisen hakemista, mutta käytännössä ei taida tapahtua.

joten asiaan:

mitkä on mielestänne hyvät puolet siinä että elää yksin loppuelämän? Miten loppuelämään sais niinku aidosti hyvän meiningin ilman kumppania? ittellä tuntuu olevan vähän vaikeeta tää, kun oon epäsosiaalinen ihminen, niin ei oikee nappaa väkisin ruveta leikkimään menevää kaveria.

itteä tietysti eniten harmittaa seksin puute. siihen kai ei oo muuta ratkaisua ku masturbointi ja joskus harvoin prostituoitujen palvelujen käyttäminen.

Itellä ei tuu mieleen muita hyviä puolia kuin se, että rahaa säästyy ku ei tarvii perustaa perhettä, ei tarvii sen rahan hankkimisekskaan sit ressata niin paljoo. ja tietysti se ettei tarvii riidellä kenenkään kanssa.

mutta mitään elämää mullistavia hyviä ideoita en keksi :( no tietysti anoppilaan ei tarvii mennä :D

mut joo, ideaa pöytään, eikö tästä sinkkuudesta saa käännettyä mitenkään toimivaa tai "hyvää"? perseestähän se on kyllä, mutta ettei tarttis koko elämää vaan ruikuttaa, vai onko se vaan niin että on ruikutettava koko elämä suosiolla..en kuitenkaan aio ihan vaan periaatteen vuoks täyttää sitä parisuhteen "tyhjää tilaa" elämästäni millään paskalla kuitenkaan, kuten uralla tai sillä että menisin mettään heittelemään kivia tai muuta mielekästä..

perheen perustamisen menettäminen ei sinällään häiritse, se on mun mielestä enemmän naisten juttu haluta perustaa perhe. mun mielestä lapset on häiritseviä ja pilaa kaiken hauskan ja rauhan. mietin vaan mitä teen sillä aikaa kun muut häärää perheittensä kasvattamisen kanssa. (vaik 30-60 vuotiaana)

eli mitäs sit sinkun pitäis touhuta oikeen 30-60 vuotiaana. kai se pitää yrittää löytää vaikka työpaikka missä ois samanhenkistä porukkaa kenen kanssa touhuta jotain niin ei haittais sit.

sinkkuna saa käydä rauhassa esim ryyppäämässä, tässäkin mulla on parannettavaa, koska eihä mulla perkele oo mitää kavereita kenen kaa ois jotain yhteistä nii että vois käydä siellä ryyppäämässä nii että ois hauskaa. täysin typerää lähtee ryyppää väen väkisin sen takia koska on "kreisi sinkku"

Let's block ads! (Why?)



Ilman naista (ja miksei miestä) elämisen ja olemisen hyvät puolet

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire