lundi 29 août 2016

UFC on Fox 21 Condit vs Maia

UFC202 vei huomion tältä, mutta hyviä matseja silti. Melkeen olisi voinut olla kaksi viikkoa väliä näillä tapahtumilla.

Maia vs Condit todella mielenkiintoinen. On todella pienestä kiinni, että kumpi vie matsin. Saako Maia vietyä mattoon vai Condit pidettyä pystyssä. Molemmilla on selkeät vahvuus alueet. Maian monipuoliset alasviennit ovat olleet 170 paunasissa todella vahvoja ja tähän mennessä on saanut kaikki mattoon, myös pystyottelu on aikojen myötä kehittynyt. Voisi sanoa, että Maia on UFC paras matto painija, voi ottelun mattoon saamiseksi vaikka uhrata hyvän position päästäkseen mattoon. Conditilla on pitkä keskivartalo ja Maian erikoisuus päästä selkään ja kaivaa sieltä RNC näyttää erittäin suurelta todennäköisyydeltä tässä matsissa. Maia on vaikea lopettaa pystyssä, osaa suojata ja väistää sen verran että pysyy hyvien pystyottelijoiden mukana. Parantuneella pystyottelulla saanut alasvienteihin lisää tilaa. Condit on matossa pitkien raajojensa kanssa myös hyvä. RNC, giljotiini ja triangeli lähtee aika luonnollisesti. En usko kuitenkaan että Maiaa subittaa, ellei älyä ole lyöty pihalle ensin. Conditin alasviennin puolustus ei riittänyt Woodleytä vastaan, muttaa riitääkö Maiaa vastaan. Conditin kannattaisi pitää matsi pystyssä ja ulkopuolellta kerätä pisteet voittoon ja hakea mahdollista lopetusta pystyssä, kuinka paljon Condit uskaltaa potkia, koska Maia hakee kuitenkin alasvientiä. Conditin nyrkkeily taidot kuitenkin riitää Maian voittamiseen pystyssä, mutta silti veikkaan että Maia vie, subilla 3. erässä.

Pettis vs Oliveira on tyylillisesti mielenkiintoinen matsi. Pettis ei varmasti olisi ajatellut,että kevyemmässä sarjassa tulee saman mittainen ja ulottuvampi kaveri ensimmäiseksi vastaan. Pettisillä on etu pystyssä ja Oliveiralla etu matossa. Oliveran pysty on kehittynyt jatkuvasti ja thaikku tyylin vahvat sivupotku, polvet ja kyynärpäät ovat tehokkaita aseita. Oliveiralla jujutsu on todella hyökkäys painotteista ja uskaltaa riskeerata position saadakseen lukon kiiinni ja lopettaakseen matsin. Potkillä raajoilla varustettuna Oliveiran lukot ovat todella tehokkaita, eikä niistä päästä pois. Pettiksen pitää varoa Giljotiinin eri variaatioita ja Triangelia erityisesti. Pettiksellä pystyottelijana on varmasti parempi silmä ja pystyy murtamaan Oliveiran pystyssä , jos pystyy pitää ottelun puhtaana keskellä kehää käytävänä pystyotteluna. Jos joudutaan kehän reunalle niin Oliveira on vahvoilla. Veikkaus, Pettis tuomari äänillä.

Nyt sitten nähdään onko palautuuko Danan hype juna taas raiteilleen. Page VanZant palasi tanssii tähtiin kiertueelta, onko homma vielä halussa. Ei ole helppo vastus, mutta selkeästi huomonpi tasoinen kuin Namajunas. Rawlingsilla on kohtuu hyvä pysty ja se voi olla PVZ liikaa. PVZ ei ole oikeen minkään alueen asiantuntija vaan menee puhtaasti nuoruuden innolla ja hyvällä kondiksella eteenpäin. Veikkaus Rawlins vie tuomariäänillä.

Lauzon vs Miller veteraani ottelijoiden kohtaaminen mikä on aina mielenkiintoista. Molemmilla on kaikki riittävä tekniikka halussa ja konemusta kaikesta mahdollisesti. Terävin kärki on kuitenkin molemmilta jäänyt saavuttamatta. Molemmilla ollut hieman epätasaista suorittamista, voittoa ja tappiota vuoronperää ja molemmilla hyvät voitot alla. Lauzonilla ehkä pieni etu pystyssa paremalla ulottuvuudella ja Miller BJJ mustavyönä pieni etu matossa, mutta erot ei ole suuria. Molemmat uskaltavat otella monipuolisesti, eivät pelkää itselleen heikkoja postioita, joten nähdään varmatsti monipuolinen ottelu potentiaalinen fight of the night. Veikkaus Lauzon tuomari äänillä.

Let's block ads! (Why?)



UFC on Fox 21 Condit vs Maia

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire