mardi 30 août 2016

UFC Fight Night 93 @Hampurg: Arlovski vs. Barnett 3.9.2016

Kolme viimeistä matsia on kyllä ihan laadukkaita vääntöjä. Preleissä Rustam Khabilov on kova nimi jolla on potentiaalia nousta vaikka divarin kärkeen.

Barnett vs. Arlovski on vaikee veikata. Molemmilla tappiot alla ja varsinkin Barnettin motivaatio treenata tässä vaiheessa uraa on vähän kyseenalainen. Arlovskilla oli välillä jo kova meno päällä ja titteliottelu häämötti horisintissa, mutta nyt kaksi kovaa tyrmäystappiota alla jonka takia vaikea enää uskoa hänen uuteen nousuun. Veikataan Barnett TKO R2 koska leuka paremmassa kunnossa.

Gusse vs Blachowich on aika no brainer. Gussen pitäs tästä ottaa kohtuu selkee voitto, mielellään vielä keskeytyksellä jos haluaa uutta nostetta uralleen. Toki Gussenkin motivaatio nykypäivänä on vähän kysymysmerkki, mutta veikataan että Gusse ottaa tästä pistevoiton.

Bader vs Latifi on ehkä illan mielenkiintoisin matsi. Latifilla on kova noste päällä tulee varmaan ottelun alkuun kovaa. Bader on kokeneempana ehkä vähän parempi liikkumaan ja monipuolisempi pystyottelussa. Jos Latifi ei saa ekan 3 minuutin aikana pommia sisään ja Baderia ulos niin tästä tulee tylsä boksaus matsi jonka Bader vie pisteillä. Painissa molemmat on hyviä ja todennäköisesti neutraloi toisensa.

Let's block ads! (Why?)



UFC Fight Night 93 @Hampurg: Arlovski vs. Barnett 3.9.2016

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire