mercredi 31 août 2016

Vuoroviikoin vaihtuva treenijako

Mitä mieltä olette treeniohjelmasta, jossa vuoroviikoin vaihtuu jako ja samalla myös treenimäärät? Tarkoitus on pienen tauon jälkeen aloitella treeniä uudelleen, ja tilanteen tekee haastavaksi se, että joka toinen viikko aikaa on käytössä hyvinkin paljon ja joka toinen viikko aika lailla vähemmän (tuore avioero ja yhteishuoltajuus).

Eli onko jollakulla ensi käden kokemusta tällaisista järjestelyistä? Itse voisin yhdellä viikolla treenata ehkä maksimissaan kahdesti ja toisella hyvin vaikka neljästi. Toki yksi ratkaisu olisi treenata esim. maltillisemmin yksijakoisella kaiken aikaa, mutta toisaalta toisen viikon ajan voisi käyttää tehokkaamminkin, joten syklittäminen voisi sikäli olla järkevää.

Miltä siis kuulostaisi aikarajoitetulle viikolle ihan vain ylläpitävä simppeli yksijakoinen ja toiselle viikolle sitten jotain 2-3-jakoista eristävämpää ohjelmaa? Riittääkö 1-2 koko kropan treeniä viikossa jatkamaan seuraavalla viikolla siitä, mihin kahden viikon takaisessa eristävän treeniviikon vastaavassa treenissä jäi? Onko jotain mihin tällaisissa suunnitelmissa pitäisi erityisesti kiinnittää huomiota?

Let's block ads! (Why?)



Vuoroviikoin vaihtuva treenijako

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire