mardi 28 février 2017

Katsaus todellisen alfauroksen naiskuvioihin

Axl Smithin salakuvausskandaali on minusta todella mielenkiintoinen. Syynä ei ole niinkään tuo salakuvaaminen, vaan se miten kova naistenmies Axl Smith on. Axlillä on kaikki edellytykset olla kova naistenkaataja. Axl on julkkis, mamu ja komea ja tyylikäs mies. Axl onkin todellinen alfauros. Mies joka kaataa naisen kuin naisen. Tämä skandaali antaa meille yksinäisille sinkkumiehille mahdollisuuden nähdä ns. verhon taakse ja nähdä minkälaisia nämä alfaurokset, jotka saavat maisatorpilta mätsit Tinderissä ja jotka vielä kaatavat nämä naiset sänkyyn oikein ovat.

[​IMG]

Iltalehden mukaan salakuvattuja naisia on jopa 50-100. Kun voidaan olettaa, että Axl on kuvannut naisia vasta parin viimeisen vuoden aikana, niin voidaan laskea 32-vuotiaan Smithin kaataneen panouransa aikana reilusti yli tuhat naista. Suurimmalla osalla suomalaisista miehistä on elämänsä aikana alle 10 kaatoa, joten Axl on kaatanut jo panouransa puolessa välissä yli sata kertaa enemmän naisia kuin keskivertomies. Tämän salakuvausskandaalin myötä naiset ovat perustaneet jopa Facebookin vertaistukiryhmän, jossa on kymmenittäin naisia. Onkin mielenkiintoista katsoa, että mitä Axl oikein tekee oikein (pl. tietty salakuvaaminen).

Iltasanomat oli haastatellut neljää naista, joista Axl Smith oli saanut uudet lovet sängynpäätyynsä ja heti artikkelista iskee silmään naisten iät. Nuorin on 18v ja vanhin 30v. Axlin ei siis tarvitse edes suuria panomääriä varten jahdata ns. sakkolihaa, kuten se KissFM:n Timpe tms. tai vanhempia parhaat päivänsä nähneitä naisia, kuten käytännössä kaikki kolmekymppiset sinkkumiehet. Luulen, että Axlille ei kelpaa myöskään yksinhuoltajat tai lihavat naiset. Axlin kellistämät naiset myös epäilevät, että Axlilla olisi melkein joka yö eri nainen vieraana. Alfauros ottaa vain parasta ja usein.

[​IMG]

Naiset kehuivat Axlia vuolaasti. Axl on (tai oli) heidän mielestään hyväkäytöksinen ja luotettava herrasmies. Naiset menivät yleensä Axlin kämpälle syömään tai katsomaan elokuvaa. Usein ilta venyi pitkäksi tai nainen matkusti kauempaa Axlin luokse ja sen takia jäi yöksi. Nämä ovat minusta selkeästi taktisia peliliikkeitä Axlilta. Tuollaisten asioiden takia naisen on vaikea lähteä treffien jälkeen kotiin ja hän jää helpommin Axlin luo yöksi. Kun Axl lirkuttelee naisille ja rakentaa luottamusta koko illan, on naisen varmasti helppo tehdä valinta ja jäädä Axlin luo. Jos treffit olisi vaikkapa jossain kahvilassa kaakaomukien äärellä, niin naisen olisi helppo lähteä kotiin treffien jälkeen. Axlin luona treffeillä taas kello on ollut 2 yöllä, kun elokuva, joka luultavasti oli vielä Axlin huolellisesti etukäteen valitsemana romanttinen elokuva täynnä seksuaalista jännitettä, on loppunut. Axl on myös satavarmasti korkannut viinipullon ja juottanut naiselle viiniä koko illan. Kun tuollainen eksoottinen ja komea mies pussailee humaltunutta naista sohvalla ja ehdottelee makkariin menoa sen jälkeen, kun on tuntikaupalla lirkutellut naiselle ja kuunnellut naisen juttuja kiinnostuneena, niin harva nainen haluaa sanoa ei.

Naisten kertomuksista huomasin ällistyneenä myös sen, että moni nainen asui muualla ja vain kävi kerran pari kuukaudessa pantavana (ja kuvattavana) Axlin kotona. Joidenkin naisten kohdalla tällainen tapailu jatkui vuosikausia. Yksi naisista jopa luuli häntä ja Axelia sielunkumppaneiksi. Tässä kyllä näkee todellisen alfauroksen vetovoiman. Naiset ovat olleet aivan täysin Axlin talutusnuorassa. Jos joku nainen on alkanut puhua jotain suhteen vakavoittamisesta tai koettanut painostaa Axlia pihtaamalla, niin Axl on samantien buukannut toisen naisen sovitulle ajalle. Axlilla on ollut valtava joukko naisia joita hän on vuoropäivinä kyntänyt kotonaan. Naisten määrä on ollut sen verran suuri, että Axl on varmasti joutunut käyttämään paljon aikaa suunnitteluun. Axl on joutunut luultavasti käyttämään jotain kalenterisovellusta, jonka avulla on voinut pitää kirjaa naisista ja heidän tapaamisistaan, ettei olisi vahingossa tullut tuplabuukkauksia.

Olisi myös mielenkiintoista tietää, että ketä kaikkia julkkisnaisia Axl Smith on oikein kaatanut. Maisa Torppa jo ainakin ilmoittautui yhdeksi. Epäilen itse, että Axl on kaatanut kaikki ns. tyrkkyjulkkikset, kuten Sara Sieppi. Axl liikkuu noissa piireissä ja hänen on varmasti helppo tutustua noihin ja koska hän on niin omistautunut naistenkaatamiseen, niin Axl varmaan on tehnyt aloitteitakin ja alfauroksena onnistunut kovalla prosentilla.

Kansan edun kannalta Axlin kaltaiset alfaurokset ovat todella vahingollisia. Kun Axl pitää talutusnuorassaan kymmeniä naisia samaan aikaan, niin nämä naiset ovat poissa muilta markkinoilta ja kymmenet miehet ovat sinkkuina tämän takia. Monissa yhteiskunnissa kautta historian on pyritty ratkomaan tämä ongelma avioliitoilla ja kieltämällä esiaviollinen seksi. Toisaalta taas miehenä olen todella kateellinen Axlille ja uskon, että muutkin miehet ovat ja jokainen mies haluaisi olla samanlainen alfauros kuin Axl.

[​IMG]

Let's block ads! (Why?)



Katsaus todellisen alfauroksen naiskuvioihin

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire