mercredi 31 mai 2017

Piharakennukset, puuvajat, leikkimökit yms

Tehdäänpä tällainen ketju, menee tuo raksakeskustelu sekavaksi jos sinne kaiken tunkee. Eikä sieltä sitten ole kovin kätevä mitään yksittäistä etsiä.

Eli tänne juttua näistä piharakennuksista.

Olenkin jo maininnut että rakoliiteri on hankintalistalla, no niitä löytyy hyviä valmiita ja kyttään sellasen joskus kesän tai syksyn aikana jostain tarjouksesta. Pohjat vaan valmiiksi pihatöiden kanssa.

Mutta lapsille pitäs saada leikkimökki, löysin sellasen jonka haluan tai oikeastaan vaimo löysi ja innostuin siitä itsekin kovasti. Laitan tähän kuvan, mutta oisko kellään tällaisesta rakennuspiirustuksia? Joojoo, ei varmaan maailman vaikein rakentaa, mutta en mä ole mikään timpuri joten en ala edes tuota tekemään ilman mitään piirustuksia. Jos joku osaa auttaa niin hienoa, jos ei niin täytyy laittaa joku Raksa AMK opiskelija piirtään tuollanen jotain pientä palkkiota vastaan!

leikkimökki.jpg

Ajatus se että tuohon laittaisi vielä esim. liukumäen samaan. Tuota voisi sitten käyttää ihan vain varastona kun lapset siellä ei leiki. Meinasin tosin että laitan siihen vaikka foamit eristeeksi niin saa sitä lämpimäksikin tarvittaessa. Foami nyt ei mene miksikään kylmässä ja kosteassakaan...vai voiko sitä käyttää tuollaisessa? Luulisi voivan kun sillä kai eristellään noita kesämökkejäkin joita ei ympäri vuoden lämmitetä?

Let's block ads! (Why?)



Piharakennukset, puuvajat, leikkimökit yms

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire