vendredi 26 mai 2017

Pikaraportti: warning: fysioterapeutin luona hierottavana!

Osittain olosuhteiden pakosta varasin fysioterapeutti-hierojalta 1,5 tunin ajan kokovartalohierontaa varten. Hoitokäynti alkoi lupaavasti alkuhaastattelulla,diagnostiikalla ja fysioterapiakonsultoinnilla, josta sitten kestikin lähes sen 1,5 tuntia, jonka lopussa fyssari kysyi ehdinkö olla tupla-ajan, jotta ehdittäisiin myös tehdä hoitojakin? Olin enemmän tai vähemmän pyörällä päästäni ja vastasin ok, koska en itse ollut maksumiehenä, hoitoja oli reillusti vielä plakkarissa ja koska hierontaa juuri olin tullut hakemaankin. No, vajaa tunti tuli lisäaikaa, josta osa oli hätäistä hierontaa ja toinen osa erilaisia jumppaohjeita. Varsinaiset - erikseen mainitut ja toivotut - ongelmakohdat tulivat vain hyvin pintapuolisesti käsiteltyä. Olin hyvin hämmentynyt ja uupunut!

Loppuarvio; vaikka jotkut ovat ko. fyssarin ammattitaitoa ja hierontaa kehuneet, niin ainakaan tässä tapauksessa asiakkaan (minun) akuutit tarpeet ja fyssarin intressit eivät millään tavoin kohdanneet. Sen sijaan, että fyssari olisi keskittynyt tilaamani palvelun (kokovartalohieronta) suorittamiseen, niin hän keskityi ns. suurten kysymysten ratkaisuun eli niiden perussyiden etsimiseen, jotka mahdollisesti ovat ongelmieni taustalla ja joita pohjimmiltaa hoidetaan itsehoidon avulla, jolloin muiden hoitojen tarve jää vähäisemmäksi. No, nämä kaksi asiaa - hieronta ja ongelmien perussyiden etsiminen - eivät sinänsä ole ristiriidassa keskenään, mutta se on, jos tilaamani hoidon tilalle torjotaan jotakin muuta, kuin on tilattu! Tämä on tietysti yksittäistapaus, mutta erityisen harmittava, kun kohdalle sattuu. Joskus on kyllä ollut ihan onnistuneitakin fyssareilla käyntejä. ;)

Ps. Tästä tapauksesta muistui taas mieleeni jo kauan sitten kuulemani läksy: älä koskaan mene fysioterapeutin luokse hierottavaksi! :)

Let's block ads! (Why?)



Pikaraportti: warning: fysioterapeutin luona hierottavana!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire