vendredi 21 décembre 2018

Parisuhteesta eroaminen

Jos mä olisin tiennyt että se hajotus kestää sen ajan minkä kesti eron jälkeen, olisin hajonnut vieläkin enemmän. 3 vuoden suhteen jälkeen meni ensin ~3-4kk ettei ajatellut joka hetki (pahin helvetti tähän mennessä), jonkun 9kk jälkeen sitä oli jo lähes rehellisesti irti. Syynä eroamiseen oli, ettei kummallakaan ollut aiemmin ollut muuta kunnollista pitkäaikaista suhdetta ja alkoi mietityttämään että entäs jos.. Kai se ensihuuma ja rakkaus hiipui.

Toinen vakavampi yritys (~4kk+säädöt päälle eron jälkeen), jossa mua ei kiinnostanut sitten tarpeeksi ja tajusin viheltää pelin poikki vihdoin muutaman yrittämisen jälkeen niin hajotus kesti muutaman kuukauden ja kaipuuta siihe päälle. Ei ollut niin paha kuin tuo eka ero.

Sitten on ollut joku säätö josta eroamisesta tuli huono fiilis ehkä 1-2 viikoksi, ja yhdestä ei ollenkaan.

Eli riippuu varmasti ihmisestä. Mä osaan hienosti jäädä roikkumaan siihen kaipuuseen. Eka loppuu se pahin paska, sitten menee vielä aikaa että lopettaa ne kaipaamiskelat.

Ei kannata antaa arvoa tälle hajoamisen määrälle siinä että eroaako vaiko eikö. Sirpaloituminen on väistämätöntä :D

edit. Tuosta että välit kokonaan poikki. Mä en ole laittanu välejä kokonaan poikki yhteenkään, en edes tuohon ensimmäiseen pitkäaikaiseen ja tuntuu todella kivalta nähdä vaikka sillä uusi poikaystävä onkin. Liian tärkeitä ihmisiä menetettäväksi, hyviä ystäviä ne on vaikkei hirveästi nähdä.

Let's block ads! (Why?)



Parisuhteesta eroaminen

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire