mardi 27 juillet 2021

Tuomas Simola

Lieneekö tässä jopa ollut tarkoituksena saada aikaan matsi pikemmin Honkasalon kuin Santalahden kanssa tuonne FNF Karkkilaan? Eihän Santalahti siellä tule ottelemaan, kun on Cagen miehiä ja muutenkin matsi olisi vähän outo, kun Toinen on 8-0-0 ja toinen 0-0-0. Ja nyt ei ole kyseessä mikään vuosien tauolta palaava Junkkari vaan nousukiidossa oleva kärkimies.

Jos tuo matsi toteutuu, niin se toteutuu joskus myöhemmin. Jos Simola voittaisi näyttävästi Honkasalon ja sitten vaikka jonkun ulkomaalaisen, niin ottelu voisi olla ajankohtaisempi esim. kevään 2019 viimeisessä Cagessa. Tyylillisesti Santalahti on tosiaan Simolalle sopiva vastustaja, kun hänenkin vahvuus on paini, jossa Simola voi jopa olla parempi.

Mutta ketä muuta Simola ylipäätään voisi haastaa? Sparv on pysyvästi ulkomailla ja pian ehkä UFC:ssa. Valamaa on sarjaa kevyempi ja ottelee M-1:ssä, eikä muutenkaan olisi ehkä oikein mukava debyyttivastus... Muita tuon kokoisia aktiiveja ei oikein olekaan paitsi nyt vasta debytoinut Urholin, joka hänkin on Cagen miehiä.

Jos Simola vs. Honkasalo toteutuu, niin on se varmasti näiltä pohjilta kiinnostavampi ja myyvempi kuin keskimääräinen kahden debyyttiottelijan kohtaaminen FNF:n alakortilla.

Adblock test (Why?)



Tuomas Simola

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire