vendredi 23 juillet 2021

UFC on ESPN: Makhachev vs. Moisés (La 17.7.2021 UFC Apex, Las Vegas)

Islam olisi kyllä ihan valmis kärkikahinoihin, varmaan Oliveiraa vastaan betsaisin Islamille. Paketti jossa ei juuri heikkouksia ole, matossa vähintään pärjännee kenen tahansa kanssa. Moiseskaan ei ole mikään eilisen teeren poika mutta silti oli graplaus kyllä ihan yhtä päätyä, niinkuin oli koko matsi muutenkin. Tuossa aiemmissa kommenteissa kun oli puhetta siitä miten Moises kunnioittaa liikaa Islamin pystyä, luulen että kyse oli enemmän siitä ettei halunnut antaa paikkoja viedä mattoon koska eiköhän Moisesin leirissäkin tiedostettu Islamin paremmuus räpläyksessä. Oli kyllä paska nakki tämä matsi Moisesille, hatun nosto siitä että lähti ottelemaan kuitenkin, ymmärrän kyllä jos about kukaan ei halua otella Islamin kanssa.

Islamin statseissa pistää silmään etenkin yksi huomattava asia. Vaikka hänen annetut sig striket per minuutti ei ole kuin 2.24, Islam ottaa merkittäviä iskuja vastaan 0,77 per minuutti joka on aivan älyttömän pieni lukema. Tässä eroaa tyylillisesti eniten Khabibista vaikka onkin ollut paljon tuota "seuraava Khabib" puhetta. Khabib oli valmis ottamaan iskuja jotta saa painostettua haluamallaan tahdilla, joka oli niin älytön ettei siinä kukaan pysynyt oikein mukana etenkään uran loppuvaiheilla. Islam ei painosta samalla tavalla kuin Khabib ja ottaa samalla huomattavan paljon vähemmän iskuja kuin Khabib otti. Jos Islam pystyy tällä tavalla ottelemaan niin hänellä saattaa olla vielä monta huippuvuotta jäljellä urallaan. Islam on myös opetellut englantia, joka on aina yksi tärkeimmistä asioista PR:n kannalta.

Tämä tulee ihan mutuna, mutta alkoikos Khabib saada myös hyvin työntöä organisaation puolelta kun tulkki poistui näyttämöltä? Tässä on tavallaan niin ilmiselvä tapa saada paljon enemmän huomiota, markkinointia ja massia että ihmetyttää miksi jotkut ottelijat eivät ole vieläkään ottaneet tarpeellisia kielikursseja? Onhan sitä jokaisella tottakai oikeus esiintyä omalla kielellään, mutta jos tuolla tapaa voisi tienata paljon enemmän massia niin minä kyllä opettelisin sen tarpeellisen määrän vaikka kiinaa.

Jos jollain jäi katsomatta Quarantillon ja Benitezin matsi niin katsokaa ihmeessä jälkikäteen. Tuo Quarantillon paine ja tahti on niin älytöntä katsottavaa että mahdotonta olla viihdyttymättä.

Viera ottaa selkeitä askeleita eteenpäin ja edellisen matsin virheistä on selvästi opittu. Silti minun on vaikea nähdä miten tuosta tehdään mestaruustason paketti, on tuossa niin monta ilmiselvää heikkoutta yhä. Nyt voitti käytännössä pelkällä jabilla ja pääsi iskemään painilla kolmannessa erässä tarpeeksi terävästi. Silti näytti taas tuossa vaiheessa jo melko väsyneeltä, ja tuntuu reagoivan huonosti aina kun saa osumaa itse. Varmaan vielä tulee ihan mukiinmenevän uran tekemään jos vaan jaksaa keskittyä heikkouksiinsa, mutta näyttää niin kovin jäykältä ja epämukavalta pystyottelussa että tekemistä kyllä riittäisi vaikka kuinka.

Adblock test (Why?)



UFC on ESPN: Makhachev vs. Moisés (La 17.7.2021 UFC Apex, Las Vegas)

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire