mardi 6 juillet 2021

UFC 264: Poirier vs. McGregor 3 (La 10.7.2021 T-Mobile Arena, Las Vegas)

Selvä ylikerroin Poirierilla, jonka pitäisi olla selvähkö ennakkosuosikki.

Parhaassa kunnossaan oleva Conor on minusta parempi ottelija kuin paras Poirier. Mutta edelisessä matsissa nähtiin Conor joka oli vain varjo entisestään ja aikaa ongelmien korjaamiseen on ollut vain puoli vuotta, mikä on aivan liian vähän.

Jos Conor on treenannut aivan fanaattisesti (ja oikein), on mahdollista, että hän on palauttanut tasonsa riittäväksi Poirierin voittamiseen. Täysin entiselleen ei ole tässä ajassa mahdollista päästä, mutta kyllä voitto mahdollinen on. Eikä siis vain onnenkantamoisella vaan ihan olemalla parempi vapaaottelija.

Mutta onko uskottavaa, että Conor on tehnyt tällaisen elämänmuutoksen? Itse en siihen usko, vaikka kovin toivoisin. Varmasti Conor on treenannut, mutta ei entisellä vimmalla. Siksi en usko hänen voittoonsa.

Pohjepotkut Conor tulee kuitenkin neutraloimaan sillä, että otteluasento on tasapainoisempi tai jopa takapainoinen ja hän väistää ne ainakin niin kauan kunnes ehkä väsyy. Jos tätä ei tapahdu, niin sitten ei kyllä ole edes treenattu vaan vedetty kokkelia se puoli vuotta.

Adblock test (Why?)



UFC 264: Poirier vs. McGregor 3 (La 10.7.2021 T-Mobile Arena, Las Vegas)

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire