mardi 13 juillet 2021

Työpaikan vaihto, sopimusneuvottelut

Osaisiko joku antaa vinkkejä työsopimuksen neuvotteluun?

Työsuhteesta tullut aloite uuden työnantajan puolelta. Heidän kanssaan olin yhteisessä projektissa mukana ja projektin jälkeen kysyttiin olisinko kiinnostunut tulemaan heille töihin, kun aloittavat rekryt. Tästä siis aikaa jo vuosi ja nyt olen käynyt haastateltavana heidän rekry osaston kanssa.

Myöhemmin vielä on neuvottelu paikallisen päällikön kanssa, joka on positioon tulevan esimies. Siinä neuvottelussa sitten sovitaan palkat ja muut sopimusehdot.

Minulle ei ole vielä ihan selvinnyt minkälaisilla ehdoilla sopimuksia nykyään tehdään.
Työsopimuksessa noudatetaan teknologiateollisuuden ylempien toimihenkilöiden työehtoja.

Tietysti isossa yhtiössä on tietyt raamit ja joistakin ehdoista voidaan sopia paikallisesti. Palkassa luulisin olevan neuvotteluvaraa, sillä en ainakaan paljoa alle nykyisen palkan lähde toiseen työhön.

Työssä voi tehdä jonkun verran kotitoimistosta töitä ja osa tehdään asiakkaan luona, tietyissä tilanteissa saattaa venyä työpäivät pitkiksi. Eli ei ole aina 8-16 työaika, sekä liikkumista tulee toisinaan 200-300 km säteellä kotonta länsi-suomen alueella.

Olen ollut nykyisen työantajan palveluksessa pitkän aikaa ja olen itseasiassa todella tyytyväinen nykyiseen työhöni ja tulotasoon, enkä ole edes etsinyt koskaan muuta työtä.
Mutta tämä uusi työ olisi mielenkiintoinen ja todella haastava.

Tulevaisuutta ajatellen uudessa työssä olisi enemmän mahdollisuuksia edetä tai mahdollista lähteä töihin melkein mihin tahansa päin maailmaa. Tällä hetkellä tosin en lähde reissuun töihin, kun on vielä lapset kotona.

Adblock test (Why?)



Työpaikan vaihto, sopimusneuvottelut

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire