lundi 17 janvier 2022

Anderson Silva

Silvalle EI ole oikeastaan ollut ketään TODELLA huippua vastassa. Kovimmat nimet ovat ehkä olleet Hendo ja Vitor ja molemmat heistä olivat huippukunnossa viime vuosituhannella.

Selvät voitot ovat tulleet miehistä jotka eivät ole edes top 10 listalla tai joistain TUF ottelijoista.

Vastustajat jotka olisivat hyvinkin voineet voittaa Silvan esim. Demian Maia niin Silva
juoksee 5 erää karkuun, välttelee iholle menemistä kuin ruttoa ja ottaa hikisen pistevoiton.
Cotea vastaankin voitto tuli kun Cote loukkasi polvensa.

Kovimman vastuksen antoi Sonnen joka hakkasi Silvaa kuin sikaa 5 erää ja jäi sitten harmittavasti triangeliin. Tämä voitto tuli Silvalle vain sen vuoksi, että Sonnen ei ole samanlainen varmistelija joka pelkää kunnon kamppailua ja välttelee vastustaa. Sonnen olisi voinut juosta viimeisen erän ympäri kehää vältellen Silvaa ja olisi voittanut ottelun kirkkaasti. Ja pitää vielä muistaa, että Demian Maia voitti Sonnenin ekan erän puolessavälin ja Silvalla siihen meni 5 erää ja turpaan tuli niin, että läski tummui.

Silva on myös hävinnyt 3 ottelua täysin keskivertoa huonommille ottelijoille ja neljäs häviö tuli Okamia vastaan, kun silva käytti laittomia keinoja.

Silvahan voisi olla siinä painoluokassa mihin hänen kokonsa sijoittuu mutta eipä taida uskaltaa vaan tiputtaa painoa, että sais otella 10-15cm lyhempia ja huomattavasti itseään kevyempiä vastaan. Menisi LHW sarjaan niin vastassa olisi Shogun, Machida, Bones ym... Huomaisi Silva katselevansa selälleen areenan kattoa melko äkkiä.

Summa summarum, Silva on mielestäni yliarvostettu ottelija joka käyttäytyy huonosti ja hänen hieno uransa vain näyttää hyvältä, koska suurin osa vastustajistaan on säkkejä ja hän uskaltaa kohdata vain itseään pienempiä ottelijoita.

Jos Silva nousee LHW sarjaan ja voittaa siellä parhaita niin sitten minunkin mielestä Silva voi olla paras, sitä ennen ei.

Tämä siten ei ollut trolli tai provo vaan puhtaasti minun mielipide.

Adblock test (Why?)



Anderson Silva

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire