mardi 23 août 2022

Alkoholi treenipäivänä

Itse olen monesti ryypänny itseni failureen asti,enkä suosittele alkoholia kenellekään missään määrin,se on myrkky ja sillä selvä.
Esimerkiksi pikkulapsilla ei ole syntyessään viinanhimoa,mutta moni opettelee siihen vaikka se maistuu pahalle,luonto on tehny myrkyistä pahan makusta ettei ihmispolo juo niitä,osa juo sitte väkisin "vitun pahaa,mutta kyllä se menee alas"
Myrkkyä?
Niin..Vetäähän joku ittensä hirteenki vaikkei saa henkeä,sattuuhan näitä virheitä.
Osasta tulee jopa alkoholisteja ja viina pilaa aivan koko elämän.Kaikki alkoholin takia..
Älkää helvetissä opeteltko juomaan,siinä ei tosiasiassa ole yhtään mitään terveyssyitä,tutkimuksia voidaan tehdä siitä että paukku on terveellinen,ihan kuten mistä tahansa,mutta sitä yllättyy kun onkin juonu yhtäkkiä 10 vuotta.

Kaverin isä otti aikoinaan terveyden takia iltasin,siitä tuli tapa,sitten saunakaljat karkas kunnolla lapasesta kun työt ei estäny,joi nonstoppina 10+ vuotta,lopetti vuosikymmeneksi kun tajus että sehän onki myrkkyä kun oikeen ajatellaan...
Täytti 50 vuotta,omissa juhlissa kelas että kai sitä nyt lasin shamppanjaa voi ottaa ku viiskyt ja kymmenen vuotta selvinpäin.homma on hanskassa,no siitä se alko,joi ittensä hengiltä alle 4 vuodessa...Ei suositellu kenellekään,ei viinaa eikä viiskytvuotis kekkereitä.
Mikenä en kyllä alkas ottamaan,sinäki tiukka mies ja sulla viiskymppiset parin vuoden päästä niin alat vielä käymään discoissa,päiväkaraokessa,heräät putkasta ja rappukäytävistä,pakkikselle tulee tosi kryptisiä viestejä mistä kukaan ei oikeen ymmärrä mutta joku baari vissiin,tarjoaa tai jotain? ym. Eikö rahaa lainaan,niin sitten tarjoaa?

Adblock test (Why?)



Alkoholi treenipäivänä

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire