dimanche 7 août 2022

UFC on ESPN: Santos vs. Hill (La 6.8.2022 UFC Apex, Las Vegas)

Sekalaisia ajatuksia aivan sekalaisessa järjestyksessä.

Tää oli kyllä Alveylle jo lähtökohtaisesti äärimmäisen vaikea matsi vastustajan puolesta. Alvey on käynyt jo niin hitaaksi että ero nopeudessa oli murhaava. Alveyn naama näytti aika järkyttävältä kun pääsi nousemaan tuon ekan pommin jälkeen vähäksi aikaa tolpilleen, julmaa että koko lapsikatraan piti nähdä tuo paraatipaikalta. Alvey on kuitenkin yhä siitä metka ottelija, että hänen voittamisensa ei vaadi yleensä varsinaisesti mitään yli-inhimillisiä kykyjä, mutta matsista voi tulla vastustajille todella tiukka mikäli yhtään alkaa sluibaamaan.

En menisi siltikään vielä vannomaan että UFC ei antaisi Alveylle jatkoa. Alveyssa tiivistyy kaikki mistä organisaatio pitää ja jostain syystä Dana kai tykkää Alveysta ihan henkilönäkin. Alvey ei ole vissiin koskaan kieltäytynyt matsista lyhyelläkään varoajalla ja puhuu UFC:sta pelkkää hyvää, luulen että UFC voisi pitää kaverin jo ihan senkin vuoksi että antavat signaalia siitä mitä haluavat nähdä muiltakin ottelijoilta. Mun kirjoissa Alvey ei ole muuten noin kauheassa voitottomassa putkessa, tuo Spann-matsin tuomaripäätös oli roskaa.

Usmanin velipoika voitti melkoisella pommilla, mutta ei tuosta kyllä sellainen mielikuva jäänyt että kovin pitkälle mentäisiin. Teknisesti tekeminen näytti melkoisen karmealta, mutta raskaassa sarjassahan se on sallittua. Pauga ehti säväyttää räjähtävyydellään ennen kuin laittoi naamansa Usmanin nyrkin eteen.

Ihmettelikö muuten kukaan muu että minkä näköinen ja kokoinen perse Usmanilla on? :woot: Näytti kuin olisi ollut jotkut hanuri-implantit asennettu tai pehmusteet pöksyjen alle pistetty, aivan koomisen kokoinen kontti, etenkin kun rasvaprosentti on varmaan alle 10! Jos ei ura vapaaottelussakaan ota tulta alleen, niin seuraavaksi vaan twerkkauksen pariin.

Santos - Hill oli ihan viihdyttävä ja Santos näytti oikeastaan paremmalta mitä uskalsin odottaa tappiosta huolimatta. Cardiokin kesti todella yllättävän hyvin, mutta aika turhaan välillä puski väkisin noita alasvientejä läpi ja poltti siinä kaloreita. Vaikka tappio tästä miehelle tulikin, niin ainakaan ei jäänyt sellainen olo kuin olisi katsonut puoli tuntia maalin kuivumista. Nyt uskaltaa jo sanoa Hillistä että kyseessä on loistava ottelija, nähtiin että kaasutankki riittää mestaruuserissäkin ja pärjää painiosastolla ihan tarpeeksi hyvin 205-divarissa. Voi mennä vaikka päätyyn asti.

Luquen tekeminen oli jotenkin hämmentävää, en muista onko kaverin pään liike ollut oikeasti aina ihan noin huonoa/välinpitämätöntä, mutta tuolla tyylillä taisi tulla nyt se "parasta ennen" -päiväys vastaan. Onhan Luque ennenkin osumia imuroinut aika huolettomasti, mutta damn. Neal sai tästä aika hyvän pompun rankingeissa, mutta en minä silti jotenkin hänessä mitään erityistä potentiaalia huipulle näe. Samaa monotonista "1-2-repeat" enemmän tai vähemmän matsista toiseen, nyt tosin sattui hyvä vastustaja kohdalle.

Spivak alkaa olla jo ihan tekijämies kun ei ole enää pelkkä yksipuoleinen painija, kunnon tasokoetta nyt vaan seuraavaan matsiin.

Tämähän oli taas muuten yksi jaetun ennätyksen kortti kun jokainen matsi päättyi ennen täyttä aikaa, etenkin kun katseli jälkikäteen niin prelit menivät ohi melkoisella vauhdilla.

Noin muuten päällimmäisenä tästä kortista jäi käteen lähinnä se ajatus, että vittu minä en kyllä taida tietää oikeasti tästä lajista juuri mitään. Edellisellä kortilla sain kolmella lapulla veikattua oikein 8/8 matsia, tämän illan lukema oli taas huikea 2/10. Oli siinä pari mitätöityäkin, mutta silti tämä oli melkoinen pohjanoteeraus.

Adblock test (Why?)



UFC on ESPN: Santos vs. Hill (La 6.8.2022 UFC Apex, Las Vegas)

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire