jeudi 4 août 2022

Proteiinisynteesi ja aterioiden ajoitus

Eikö ravinnon syömisellä tosiaan ole merkitystä jos syö kahdesti päivässä esim.
klo 08 ja 20, sekä treenaa klo 14? Tai treeni klo 16?

Miten tuo proteiinisynteesi jos toinen painaa 50kg ja toinen 150kg,saako samalla annostuksella synteesin aktivoitua? Aika erikoista kun koko eroa 100 kiloa...Silläkö ei ole mitään merkitystä? eikö sitten kummallekin riittäis sama määrä proteiiniaki jos sillä koolla ei ole merkitystä vaan proteiinisynteesi aktivoituu KAIKILLA 30 grammalla...

Ja mites naiset? offilla 63kg nainen,kisoissa 55kg,onnistunut monet kerrat voittamaan suomen mestaruuden body-ja fitnessissä,popsii proteiinia 90-110g/vrk(kaikki ruuat mukaan laskettuna) syö 5-6 kertaa päivässä eikä ikinä syö yli 25g proteiinia kerralla,usein vain 20g per ateria,ei edes palkkarissa ole kuin 20 proteiinia eli ei ole koskaan saanut proteiinisynteesiä aktivoitua,ei koko elämän aikana...Silti lihasta on ja tulee lisää joka vuosi.Ja lifetime natu.

Koko proteiinisynteesi lihaskasvuun on ihan höpöhorinaa.Ainaki se teoria mitä täällä ja tässäkin ketjussa on taas puhuttu.On nimittäin paljon kisaavia ihmisiä,toki naisia kun niin pieni kokoisia, jotka ei sitä aktivoi ikinä lähellekkään...Unohtakaa koko proteiinisynteesi,aivan anssimannisen hommia millä ei käytännössä ole kellekään mitään merkitystä käytännössä.
Jos sillä olis merkitystä,niin miten sitten on sama syökö 2-6 kertaa päivässä? Sen lisäksi että on olemassa ihmisiä jotka ei sitä aktivoi IKINÄ ja ovat silti maan kärkikaartia..

Adblock test (Why?)



Proteiinisynteesi ja aterioiden ajoitus

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire