lundi 15 janvier 2024

Lihaliitto! Bodyskenen Matti&Teppo

Treenivideona kiinnostaisi itseäni ainakin selkätreeni. Selkä on kuitenkin aika monille hankala osa-alue kokonaisvaltaisesti kehitettäväksi, jos ei genetiikka ole puolella tai treenitekniikat + liikevalinnat on väärät. Olis kiva kuulla ja nähdä teidän tipsit selän treenaamiseen.

Podcast aiheita ei hyviä tullut mieleen, niin heitetään hatusta jokunen idea:

-Teidän oma salihistoria - mistä kiinnostus salitreenaamiseen alkoi ja kehityskaari siitä eteenpäin. Omia virheitä alkutaipaleella, jos oli? Missä vaiheessa ajatus kisaamisesta heräsi? Miten ja kuinka nopeasti huomasitte tai tajusitte oman potentiaalinne kehonmuokkauksessa olevan keskimääräistä parempi?

-Kehittävän bodaustreenin eroavaisuudet: beginner - intermediate -advanced - tasoilla. Missä asioissa focus tulisi olla ja millä tavoin lisätä kuormitustasoa kehittymisen jatkuvuuden varmistamiseksi? Missä vaiheessa kannattaa alkaa priorisoida ja kiinnittää korostetusti huomiota lihastasapainoon? Miten priorisointijaksot teidän mielestänne kannattaa toteuttaa?

-Tulevaisuuden tavoitteet ja seuraavat suunnitelmat kilpauran suhteen? Tätähän on kyllä jossain määrin sivuttu aiemmissakin podeissa.

-Omat ideologiat treenaamiseen suhteen. Eroaako treenityyli eri lihasryhmien suhteen? Lempiliikkeet lihasryhmäkohtaisesti, jos täytyisi valita vain yksi liike.

Adblock test (Why?)



Lihaliitto! Bodyskenen Matti&Teppo

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire