vendredi 30 juin 2017

Naisia, joissa on sitä jotain

Otsikkokin kertoo, että tähän ketjuun voi laittaa naisia, joissa sinua viehättää jokin muu asia kuin ulkonäkö. Sen voit itse määrittää mikä se jokin on, mutta ulkonäkö ei saa olla tässä ketjussa kriteerinä. Koska tosielämän naisia, joissa on sitä jotain, voi olla vaikeampi löytää kuin ruotsalaisia sotasankareita, niin myös fiktiiviset hahmot kelpaavat.

Avaan pelin:

- Naomi Klein

En ole koskaan tavannut oikeassa elämässä naista, jonka kanssa pystyisi puhumaan kovinkaan syvällisesti mistään laajemmista yhteiskunnallisista tai muista asioista. Naomi Kleinin kirjoja lukeneena uskoisin, että hänellä täytyy olla käsittämättömän hyvä yleissivistys ja hänen kanssaan pystyisi varmasti käymään pitkiä ja mielenkiintoisia keskusteluja jostain ihan muusta kuin Salkkareiden juonikäänteistä.

[​IMG]

- Pocahontas (The New World)

Aivan ihana luonnonlapsi. Uberviaton ja herkkä, joka elää sopusoinnussa luonnon kanssa ja ei varmasti tekisi pahaa kärpäsellekään. Just sellainen muija, jonka kanssa ei tarvittaisi yhteistä kieltä, riittäisi että pääsisi vain hengailemaan sen kanssa metsässä. Vasta 15-vuotias :wtf: elokuvan kuvausten aikaan, mutta se jokinhan ei katso ikää.

[​IMG][​IMG]

- Michelle Rodriguezin roolihahmot eri elokuvissa

Kuin yksi miehistä. Tämän naisen kanssa voisi varmasti viettää aktiivista elämää. Käydä riippuliitämässä, surffaamassa, sparraamassa jne. ilman että tarvitsisi kuunnella valitusta siitä, kun kynsi katkesi, tulee hiki yms.

[​IMG]

- Pakkiksen Alyssa:D

Alyssa on just rento hippimuija. Ei ehkä mitään vaimomatskua (paitsi nyt se on tainnut rauhoittua löydettyään sen brittihurmurin), mutta sellainen tyyppi jonka kanssa olisi varmaan hauska vaan pössytellä tai lähteä dokaamaan ilman, että tarvitsisi kuunnella mitään moraalisaarnoja eri asioista. Ja se on niin "elämää nähnyt", että se voisi kertoa kaikkia villejä tarinoita seikkailuistaan Damissa ja muualla.

Let's block ads! (Why?)



Naisia, joissa on sitä jotain

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire