vendredi 30 juin 2017

Nick Diaz

Minua ei Nick Diazin esiintymistyyli ole koskaan suututtanut pikemminkin huvittanut, mutta ehkä se rähinä joka taisi tapahtua Mayhem Miller - Jake Shieldsin oli ehkä ei niin fiksua lajin imagon kannalta huono homma ...

haastatteluissa Diaz on välillä tosi kovaa naamaa hassua pullistelua, mutta sitten välillä hänen puheensa ovat aivan täyttä tajunnan virtaa ...mielistelyyn hän ei ainakaan syyllisty.

Mitä tulee tähän "taunttaamiseen", olisiko se härnäämistä tai uhittelua suomeksi, niin on mielenkiintoista nähdä mitä tapahtuu ottelussa Diaz vs Paul Daley ... liekö kovin viisasta heilutella käsiä sivulla ja työntää leukaa eteen päin, lällällää, Teili-Paulia vastaan?

Diaz näyttää lähtevän otteluihinsa aina täydellisen pelottomana ja itsevarmana ...

Kysymyksiä:

1) miten hyvä Nick Diaz oikeastaan on

2) miten nykyinen Nick Diaz pärjäisi UFC:ssä? ja otetaanko hänet joskus takaisin

1) vaikea sanoa ... omasta, ja veljensä mielestä hän on maailman paras ...

viime ottelu näytti aluksi vähän huonolta, ja aloin jo pelätä että Diaz peitotaan alapotkuilla ...

Daley on kuulemma "muay thai maailmanmestari", en tiedä mikä liitto tai mikä titteli, mutta mutta ...

mielestäni sekä Daley ottelu Masvidalia vastaan ja Diaz vs Cyborg ei kumpikaan täysin vakuuttanut. Daley oli jäykän pökkelön oloinen, huitoi etupäässä reikiä ilmaan ja voitti ainoastaan vahvan lopetuksensa ansiosta.

Diazin pystyottelua ei mielestäni voi väittää kovin kauniiksi katseltavaksi, mutta ilmesesti se kuitenkin on parempaa kuin miltä se näyttää ...

jos vertaa Lyoto Machidaan, niin voisi sanoa että täysin vastakkainen tyyli. Diaz läpsyttelee hervottomasti, machida rynnistää perinteiseen karatetyyliin. Kumpikaan ei varmastikaan toimisi nyrkkeileyss tai potkunyrkkeilyssä, mutta jostain syystä on toiminut MmA:ssa. Miksihän on näin?

2) UFC. Diazin häviöt olivat pistehäviöitä, jotka perustuivat UFC-tuomarointiin. Missään otteluissa jota olen nähnyt ei Diazia vaarsinaisesti piesty, mutta voittaja sai alasvientejä ja piti top kontrollia matossa ilman että Diazilla varsinaisesti olisi ollut mitään hätää.

Diazin asenne alasvientejä vastaan ilmeisesti on, että miksi puolustautua niitä vastaan kun olen kuitenkin matossa niin taituri ja paljon parempi.

UFC:ssä kuitenkinn olisi vaikka kuinka monta mielenkiinntoista vastusta, joten olisi toivottavaa että hän sinne lopulta päätyisi, eikä tarvitsisi pelkästään spekuloida.

Let's block ads! (Why?)



Nick Diaz

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire