dimanche 25 juin 2017

Steam

[​IMG]

Kyllähän nyt Steam vaatii oman ketjunsa? Google haulla ei tullut vastaan. Täällä voi vinkata tarjouksista ym. palveluun liittyvistä asioista.
http://ift.tt/kbbG1A

Aloitetaan. Nyt alkoi Steam Holiday Sale. Uusia tarjouksia joka päivä aina 1.1.2012 asti. Samoin joka päivä on uusia tehtäviä, josta saa jotain... huimaa tarjousta taas vaihteeksi, isoja päkkejä tyyliin -75%+ yms. Pääpalkintona on muuten voittaa Steamin jokainen peli, lippuina toimii hiili jota joskus tulee noista tehtävistä. Tosta sepitystä aiheesta, kun ei oikein Steam itse toimi nyt kaikille ruuhkan takia välillä jos ollenkaan: http://ift.tt/2tUoSMW

Noi tehtävät, niin niistä saa joskus jopa kokonaisen pelin... esim. HL2+lisäri, ym. Kannattaa jopa hakata tehtävät joihin löytyy tai ostaa pelit. :kippis1:

EDIT: Nyt pelittää hieman paremmin mulla. Ainakin suosittelen peliä Orcs Must Die! hintaan 3,49€. Hauskaa Tower Defensee jossa ammutaan/hakataan ite messis. Sanctum samanlainen, mutta LANiin helmi, vain 2,49€. Mass Effect 1+2 myös yhteensä 17,50€, noista eeppisyyksistä se on vähän.

Let's block ads! (Why?)



Steam

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire