mercredi 3 février 2021

Kysymys valmentajille

Valitettavasti paikan päällä oleva henkilökohtainen valmennus on aika kallista ja rajoittavaa jos haluat osallistua jonkun tietyn ammattilaisen valmennukseen joka sattuu asumaan yli 100 km päässä.

Ja sitten toinen vaihtoehto on nämä “six-pac 30 päivässä” generaalit ohjelmat mitkä eivät herätä tarpeellista motivaatiota kenellekään.

Tiesin että veljeni ystävä on ollut vuosikausia osallisena fitness-ja kehonrakennus kuvioissa mukana niin kysyin voisiko hän tehdä minulle ohjelman fiksuun hintaan. Henkilökohtaista valmennusta paikanpäällä ei sen edullisemmin oikein voinut saada mutta sen sijaan hän teki henkilökohtaisen nettivalmennuksen minulle tälläiselle treenille.fi alustalle.

Menin linkistä suoraan valmennukseen josta sain maksettua sen heti kortilla. Valmennuksen sisällä valmentaja oli laittanut 2 viikoksi jo valmiiksi ohjelma sisältöä, videoita ja ruokavalion. Ja kun minulla on jotain kysyttävää niin minulla on suora chat- yhteys valmentajaan tuolla alustalla. Tämä ohjelma on ollut älyttömän hyvä ja kätevä noudattaa kun kaikki löytyy yhdestä paikasta.

Mietin että miksi en ole etsiessäni löytänyt muita valmentajia jotka hyödyntävät vastaavaa alustaa? Tämän valmennuksen jälkeen mielelläni katsoisin jotain uutta ja mielenkiintoista valmennusta jos vain sujuisi yhtä kätevästi.

Let's block ads! (Why?)



Kysymys valmentajille

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire