mercredi 24 février 2021

Suomen huonoimmat kaupungit

Oma top-3 ehdottomasti:

1. Espoo
Iso kaupunki vailla keskustaa. Kaikki rakennettu kuin asuttaisiin jenkeissä. No vittu ei asuta. Asukkaat on muutenkin keski-ikäisiä nokia insinöörejä, jotka suhaavat farmari-volvoillaan kotoo töihin ja takaisin sellon kautta kattomaan 1.8 teini-ikästä pentuaan ja kultasta noutajaansa. Paikka missä on elämältä sahattu kulmat pois.

2. Turku
Vittu mitä porukkaa. Jos menee baariin ja alkaa juttelemaan niin katotaan todella kummasti. Voi tosin johtua epä-turkulaisesta puhetavasta, mutta esim. Tampere tai Oulu on täysin erilainen tässä suhteessa.

3.Hyvinkää
Tässä paikassa lähes parikymmentä vuotta asuneena voin sanoa että mitä hemmettiä on keskustan suunnittelijat ajatelleet. Kaikki on läntätty ihan mihin sattuu. Ei päätä eikä häntää. Yritetty dumpata kaikki palvelut yhden kadun varteen ja sitten on räjähdetty miten sattuu siitä.

Kunniamaininnat

Oulu
Siellä on hemmetin kylmä. Lähdin syyskuun alussa Helsingistä Ouluun nahkatakissa ja meinasin kuolla kylmyyteen. Porukka meni siellä jo pipot päässä talvitakeissa. Lisäksi julkinen liikenne oli aivan sieltä ja syvältä.

Nurmijärvi/Tuusula
Nää ei oo kumpikaan kaupunkeja vaan jotain kylien yhteenliittymiä missä on PAKKO olla auto, kun kaikki on täysin hajallaan.

Joensuu
Täällä saa aina naamaansa. Aina jotain hämminkiä kun siellä käy.

Riihimäki
Vittuillakseni laitoin tähän. :D

Let's block ads! (Why?)



Suomen huonoimmat kaupungit

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire