jeudi 4 février 2021

Street Workout

Joo 0.55-1.15 näkyy meikän setit tuolla videolla. Nuo käsilläseisontapunnerrukset meni kyllä tosi paskasti kaikkiin treeneihin verrattuna, mutta olosuhteisiin nähden kuitenkin ihan hyvin.

Kisoissa on täysin vapaa ohjelma, mutta jos haluaa saada hyvät pisteet, on käytettävä vähintään 2 telinettä, tehtävä sekä dynaamisia että staattisia liikkeitä, otettava yleisö huomioon esityksessä sekä yhdistettävä liikkeitä taustalla soivaan musiikkiin. Eli kilpalajina tuo street workout on tuommosta show-hommaa.

Oli muuten aika pienikokoista porukkaa tuolla kisoissa. Veikkaan keskipituudeksi ~170 cm ja keskimääräiseksi painoksi 65-70 kg. Itse olin ihan suurimmasta päästä tuolla, vaikka en ole kuin 174 cm pitkä ja 80 kg painoinen. Mulla oli myös isoimmat jalat koko porukasta... Kilpailijoiden pienikokoisuus kertoo oikeastaan vaan siitä, että tuonne kisoihin oli jo aika hyvin valikoitunut tämän hetken kovimpia street workout -harrastajia. Street workout -kilpailuissa kilpailijan optimaalinen antropometria on varmasti lähellä renkaisiin erikoistunutta telinevoimistelijaa.

Let's block ads! (Why?)



Street Workout

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire