lundi 20 septembre 2021

Suomalainen vapaaottelu

Tässä uudessa jatkosarjassa seuraamme ilahduttavaa kehityskulkua, eli suomalaisten vapaaottelijoiden alati tihentyvää esiintymistä maailmalla. Uutislinkkiketjun sijaan tämä voisi olla luontevampaa, eikä toisaalta ole syytä avata omaa topicia ihan joka jannulle tai jannuttarelle.

Olisipa kovin mukavaa saada keskustelua näistä tyypeistä, spekuloida matseja ja perata tuloksia. Linkitetyistä matsivideoista saa aina säkillisen skenepisteitä.

Aloitetaan tuoreimmasta päästä. Tämän päivän tuore tieto on se, että Tommi Marttinen ja Jaakko Väyrynen läksivät Dagestaniin ProFC-iltaan joulukuun 15. päivä. Hyvä huomata, ettei Marttinen jäänyt märehtimään tylyä tappiota Forsellille, vaan uusi mato on jo koukussa. Kiva kuulla myös Väyrysen tervehtyneen matsikuntoon

Tällä viikolla lauantaina Tukholmassa Vision FC 5 -illassa tositoimissa ovat Joni Salovaara, Lauri Väätäinen ja Glenn Sparv. Hienoa, ja ennen kaikkea mielenkiintoista siltä kantilta, että puheiden perusteella "kaikki" odottivat varmaan Cagen ja Superiorin lupailtua "ottelijavaihtoa", mutta Vision iski apajille ja vieläpä hyvin suomalaisnimin.

Makwan Amirkhani teki Visionin/Sweden Fightersin kanssa pitkän sopimuksen. Hänelle yritettiin järkätä matsia tuohon samaan iltaan, mutta se taisi kariutua aikatauluihin ja mies on lisäksi sairastunut. Kevään puolelle sitten isojen haasteiden kimppuun.

Viime aikojen positiivisimpia uutisia on se, että Katja Kankaanpää ottelee uutena vuotena Cage Warriorsin kemuissa Aisling Dalya vastaan. Iso mahdollisuus ja ennen kaikkea kiinnostava matsi. Kaikkein parasta on se, että Kankaanpää nimenomaan haluttiin sinne taistelemaan, eikä ollut mikään mikään varasuunnitelman hätäpaikkaaja.

Marko Patteri, tai siis "Battery", ottelee helmikuussa Bangkokissa DARE-turnauksen toisella kierroksella.

Muista tyypeistä ainakin Vainikaisella ja Puhakalla on ilmeisesti jotain viritteillä.

Tämän hetken kattauksesta suurinta intoa herättää ainakin täällä Kankaanpään huippumatsi. Harmillisesti irlantilaiset eivät vain ole viinaanmenevänä kansana ymmärtäneet ajankohdan huonoutta suomalaiskatsojille. CWFC:n illathan näkyvät striimeinä oikein mukavasti. Myös Glenn Sparvin paluumatsiin kerääntyy iso pino odotuksia sinne sinisen kulman tienoille.

Adblock test (Why?)



Suomalainen vapaaottelu

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire