lundi 20 septembre 2021

UFC 266: Volkanovski vs. Ortega (La 25.9.2021 T-Mobile Arena, Las Vegas)

Yhtäältä ihmettelen että miten Diaz VS Lawler matsi saa niin paljon hypeä vieläkin aikaa ja toisaalta kuitenkin ymmärrän. Ottaen huomioon nimet ketkä on kyseessä ja ne matsit missä kummatkin herrat on ollut on ollut legendaarisia.
Todellisuus on kuitenkin se että

Lawler
Voittanut viimeksi Cerronen vuonna 2017, sen jälkeen tappiot RDA:lle, Askrenille, Colbylle sekä Magnylle. Viimeisin tko Roryä vastaan vuonna 2015. RDA matsia en muista, Askren matsissa näytti ihan hyvältä kunnes (omasta mielestä) matsi keskeytettiin väärin tuomarin toimesta jonka jälkeen näytti paskalta Colbyä ja Magnyä vastaan. Miehellä tuntuisi olevan sama ongelma kuin Woodleyllä ja Romerolla että vaikka olisi vielä annettavaa niin jostain syystä se sormi ei mene sinne liipasimelle ja homma jää pelkäksi kyttäilyksi. Ehkä nyt on vastassa sen verran heikkotasoinen ukko (ainakin nykykunnossa?) että saataisiin Lawlerille vielä tyylikäs lopetus uralle

Nick Diaz
Voittanut viimeksi BJ Pennin vuonna 2001, sen jälkeen tappiot Conditille, GSP:lle sekä Anderson Silvalle(joka kuitenkin muutettiin NC:ksi Silvan kärähdettyä steroideista) Eli herran viimeinen matsi oli 2015. Condit matsi oli kohtuu tylsää seurattavaa, johtuen Conditin taktiikasta, GSP:lle tappio ei ole häpeä, Anderson Silva matsi oli sekin melko tylsää katsottavaa jos muistan oikein. Eli tämä putki ei ainakaan saa minua uskomaan että tulisin näkemään jotain maagista mieheltä.

Toivon todellakin että tästä tulisi 3 eräinen sota jonka Robbie hoitaisi viimeisessä erässä, mutta epäilen että homma menee pisteille ja kategoriaan elä katso uudestaan matsiksi. Toisena vaihtoehtona näen että Robbie pieksee Holifieldin oloisen Diazin, joka sekin olisi parempi ratkaisu, mutta tasaiseen tiukkaan matsiin en jaksa uskoa.
Pessimisti ei koskaan pety

Volka VS Ortega. Matsi on ihan kiinnostava pääottelu vaikka veikkaan Volkan vievän selvästi
Valentina VS joku. Jos olisin osunut veikkauksissa edes 4% oikein lähiaikoina niin laittaisin kivitalon Valentinalle.
Blades VS Jair. Hyvä matsi joka selvittää aika paljon divarin tilannetta.
Moraes VS Merab. Moraes ei ole hävinny kuin parhaille niin jos Merab onnistuu viemään matsin niin saadaan aika iso harppaus uralla.
Hooker VS Nasrat. Kummatkin on usein hauskoissa matseissa mukana = TKO / KO hommia (ellei Hookerin splittejä lasketa niin mahdollisuus hauskaan pöllyttelyyn)

Ihan jees kortti mutta matsit mitä odotan tänä vuonna ovat
Oliviera VS Poirier
Chandler VS Gathe

Adblock test (Why?)



UFC 266: Volkanovski vs. Ortega (La 25.9.2021 T-Mobile Arena, Las Vegas)

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire