samedi 18 septembre 2021

UFC Fight Night: Smith vs. Spann (La 18.9.2021 UFC Apex, Las Vegas)

Sanoin aiemmin etten pidä Spannia oikein kummoisena ottelijana vaan saa paljon anteeksi ihan vaan fyysisten ominaisuuksiensa ansiosta. Noh, nyt nähdään miten on. Odotan että Smith voittaa tämän suhteellisen selkeästi. Spann ei ole ollut erityisen hyvä toistaiseksi oikein missään, ja vastustajat ovat olleet melkoisen eri kaliiperia kuin Smithin ansioluettelossa. Harmi että Smithin kertoimet eivät ole kummoisia, ehkä kuitenkin laitan lapulle pysäytysvoiton Smithille koska tässä on viisi erää aikaa kaivella sitä.

Muutamia ihan mielenkiintoisia ottelijoita tässä, mutta ei oikein relevantteja otteluita. Arman Tsarukian on ainakin jo painitaitojensa puolesta eliittitasolla, vain pienen askeleen perässä Islamia ja Khabibia. Vastustaja on vaan taas sitä luokkaa ettei tarjoa paljon etenemistä voitollakaan. Buckley ja Kasanganay kiinnostavat myös aina.

:offtopic:Edellisen kerran kun Spann otteli sain myös kuulla että olen olevinani "kovis" joka nostaa omaa itsetuntoaan parjaamalla huippuottelijoita tms, joka on varmaan ihan looginen asia sanoa jos omaksuu itselleen jonkinmoisen kokemusasiantuntijan sekä muiden puolesta loukkaantujan viitan/roolin. Itse lähinnä oletan että ammattilaisottelijoiden tuskin tarvitsee huolehtia siitä mitä kirjoitellaan Suomalaisella marginaalifoorumilla kielellä jota eivät ymmärrä, mutta jokaisella meillä on ilmeisesti juttumme.

Adblock test (Why?)



UFC Fight Night: Smith vs. Spann (La 18.9.2021 UFC Apex, Las Vegas)

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire