dimanche 20 février 2022

Löytyisikö täältä pariakrobatiasta/stunteista ja/tai ryhmäakrobatiasta/stunteista kiinnostuneita oulun alueelta?

Jospa tämä olisi hyvä alusta tällaiselle asialle. Olisi nimittäin haussa henkilö tai henkilöitä, jotka olisivat kiinnostuneita pitämään hauskaa pariakrobatian/paristunttien ja/tai ryhmäakrobatian/ryhmästunttien merkeissä. Tarkoittaa siis sitä, että pari tai ryhmä tekisi erilaisia temppuja kehoa käyttäen, kuten erilaisia hauskoja asentoja ja/tai olkapäiden päällä olemista ja/tai käsien päällä olemista ja/tai muuta sellaista.

Olen aika intohimoinen asian harrastaja, mutta harrastusmahdollisuudet ovat oulussa aika rajalliset sekä harrastusmaksut ovat aika suuret, joten olisi kiva löytää kiinnostunut tai kiinnostuneita ihan vain pitämään hauskaa ilman kaikenlaisia maksuja.

Tämähän ei vaadi lainkaan aiempaa kokemusta eikä notkeutta eikä muutakaan erityistä vaan hauskanpidossa edetään aivan vapaasti sen mukaan, miten mielenkiinto ja/tai ”taidot” kehittyvät (aloitetaan tietysti aivan helpoista perusasioista/perusliikkeistä edeten mahdollisesti haastavampiin/vaativampiin juttuihin).

Koko tai ikä eivät ole tärkeitä, mutta asiaa tietysti helpottaa, jos parin kohdalla toinen on isompi/vahvempi (tilanteissa alapuolella ”nostajana”/”tekijänä”) ja toinen on keveämpi/pienempi (tilanteissa yläpuolella ”liikkujana”/”kohteena”) tai ryhmän kohdalla isommat ja vahvemmat alapuolella (osa varmistamassa) sekä keveämmät ja pienemmät yläpuolella.

Minkäänlaista kynnystä aloittamiselle ei ole, koska minkäänlaisia aloitusmaksuja ei ole ja näitä juttujahan voi tehdä lähes missä tahansa (tarvitaan vain hieman tilaa sekä tietysti alustan kannattaisi olla varan vuoksi mahdollisimman pehmeä). Tietysti siinä tapauksessahan pitää varmaan jotain maksaakin, mikäli ei löydetä mitään omaa paikkaa mihin voitaisiin mennä.

Jos oulun alueelta löytyy siis henkilö tai henkilöitä, jotka olisivat kiinnostuneita hauskanpidosta akrobatian/stunttailun merkeissä, ottakaa yhteyttä ”juse (at) dnainternet.net” osoitteeseen niin jatketaan jutustelua siellä. Ja kertokaa toki, mikäli tiedätte jonkin paremman alustan tai paikan tällaiselle kyselylle.

Terveisin,

Juha K.

Adblock test (Why?)



Löytyisikö täältä pariakrobatiasta/stunteista ja/tai ryhmäakrobatiasta/stunteista kiinnostuneita oulun alueelta?

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire