jeudi 3 février 2022

Uusi televisio - mitä tulee huomioida?

Kyllähän sen telkkarin pitäisi älytelkkari olla, niin saa kaikki netflixit ja muut suoratoistopalvelut näkymään. En tosin tiedä onko nykypäivänä edes sellaisia olemassa missä näitä ominaisuuksia ei ole. Sama juttu wifin kanssa. Se on oltava, mutta onko sellaisia missä sitä ei ole? Jos ja kun telkkaria pitää muutaman vuoden, niin ottaisin UHD:n. Voi harmittaa myöhemmin jos tyytyi vähempään. Tai sitten ei.

Noissa oikeasti halvoissa on tietysti säästetty paneeleissa ja kuvapiireissä ja sitä myötä todennäköisesti kuvan säädöissä. Eipä siinä, silmä tottuu herkästi siihen mitä se näkee ja lopulta varmasti aika harva säätää telkkarin default-kuvaa millään tavalla, vaikka se harjantuneen silmään olisikin aivan pielessä. Sama pätee siihen halvan paneelin kuvanlaatuun. Sitä kun aikansa katselee, niin siihen tottuu eikä osaa kaivata parempaa, mutta vertailua se ei kestäisi.

Itse olen vähän isompien telkkarien ystävä ja tällä hetkellä seinällä roikkuu 82" töllötin, enkä pienempää enää edes ottaisi. Mutta eihän se ole kaikkien juttu, eikä kaikki niin isoa tarvitse. Totuuden nimissä en minäkään tarvitse, mutta se nyt vain on kiva.

Adblock test (Why?)



Uusi televisio - mitä tulee huomioida?

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire