lundi 7 février 2022

Ulkovastaanotin / ulkoinen nettiantenni

Onkos porukalla kokemuksia ulkovastaanottimista tai muista antenneista paskan netin parantamiseksi?

Meillä kun asutaan melkein korvessa, niin täällä toimii ainoastaan DNAn mobiililaajakaista. Minkään sortin kaapeleita ei tule sisään, ja sen verran kaukana on verkko vielä ettei varmaan tulekaan. Tämänhetkisen laajakaistan teoreettinen nopeus on 300M, mutta parhaassakin paikassa mokkula ottaa vastaan niin että saan esim steamista ladattua joskus yöllä jopa huimalla 10-12mt nopeudella. Päivällä on välillä (kuten tänään) vaikeuksia saada edes HD-kuvaa kun katselee sarjoja, mutta jos minä haluan katsella vaikka lätkää ja emäntä jotain muuta paskaa toisella laitteella, niin siinä katkeaa kyllä kamelin selkä täysin. Jompikumpi meistä katselee sitten edes suht normaalisti omaansa tai vaihtoehtoisesti jääkiekko näyttää NHL 97:lta ja muijan kakkuohjelmat pätkivät 5 sekunnin välein. Eikä kannata edes puhua asiasta jos ulkona on joku paskakeli. Etenkin kun on just ostanut kalliin OLED-töllön, niin kyrpii kyllä ihan suunnattomasti jos kuva on sitten kuitenkin tuttua VHS-laatua.

Menin tänään sitten katselemaan että mitähän vaihtoehtoja DNA:lta oli tullut ja kiinnostuin tuosta ulkovastaanottimen kautta tulevasta 5G-yhteydestä. Asentaja tulee kuitenkin tekemään kaiken, suuntaukset ja sisäverkon hommat kuntoon sun muut. Jos ei löydy paikkaa mistä saa kunnollisen 5G-yhteyden niin DNA:n mukaan asentaja purkaa kamat pois ja veloituksia ei tule. Tämän jälkeenkin on vielä 30 päivää aikaa nillittää jos tämäkin yhteys on susi. Asennukset maksaa nyt kertalaakina sen 495e, tosin kun joskus aiemmin koetin vähän kysellä millaista hintaa olisi jos tulisi joku asentaja laittamaan kattoantennin netille niin toista tonnia siinä olisi kuulemma saanut kaivaa kuvetta.

Kerkesin jo siis tilaamaan tämän palvelun, kuulemma asentaja ottaa yhteyttä joidenkin viikkojen kuluessa joten liian nopeasti tuskin saa tätäkään. Silti kiinnostaisi tietää onko muilla näistä kokemuksia?

Adblock test (Why?)



Ulkovastaanotin / ulkoinen nettiantenni

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire