lundi 28 février 2022

UFC 272: Covington vs. Masvidal (La 5.3.2022 T-Mobile Arena, Las Vegas)

En oikein tiedä miten paljon jaksan innostua tuosta main eventistä. Kyllähän sen pitäisi olla hieno ottelu, mutta... ehh. En osaa innostua näistä grudge-virityksistä enää, eikä kumpikaan ole menossa titteliotteluunkaan vaikka mitä kävisi. Masvidal voi tämän viedä jos saa tyrmättyä ajoissa, mutta jos menee painigrindiksi ja/tai jos Covington saa millään muotoa määrittää ottelun tahdin niin voittanee myös tämän. Molemmat ovat samanpituisia mutta kun vertaa Usmaniin niin Covington näyttää selvästi kookkaammalta, joten varmaan voimaetukin menee Colbylle. Masvidal saattaa viettää tässä paljon aikaa perseellään häkkiä vasten. Covingtonhan tämän voittaa todennäköisesti, mutta eehhh whatever. Kertoimissa myös Colby on selkeä suosikki Unibetillä, voi olla että vedän muutaman taalan Masvidalin tyrmäysvoitolle vaikken uskokaan siihen erityisen vahvasti, jos Masvidal tämän voittaa niin ei se ainakaan pisteillä tai lukotuksella tapahdu.

Co main kiinnostaa sen sijaan, kummatkin Rafaelit minusta yhä ihan relevantteja kavereita, Fiziev siis ilman muuta ja Dos Anjos yhä. Fiziev voitolla tästä kolkuttelee jo korkealle rankattujen kavereiden perään. Fizievin luulisi olevan näistä kahdesta nopeampi vaikkei Dos Anjos mikään hidas ottelija ole koskaan ollut. Tämän ottelun piti olla aikaisemman kortin headliner, onkohan vielä viisieräinen? Jos on niin sanoisin että Dos Anjosin mahdollisuudet kasvavat aika huikeasti erissä 3-5, Dos Anjosin cardio on aiemmin ollut lähes loputon kun taas Fiziev alkoi selvästi hidastua kolmannessa erässä ottelussaan Bobby Greeniä vastaan häviten tuon erän. Matsin kulun määrittää aika pitkälti se, kumman mukavuusalueella mennään tahdin suhteen. Jos Fiziev saa pidettyä tämän hidastempoisena tai lopetettua parissa ekassa erässä, niin luulen että eväät riittävät voittoon. Jos taas Dos Anjos saa muutettua tämän tuskaiseksi grindaukseksi häkkiä vasten niin illasta tullee pitkä Fizieville. Kertoimissa Unibetillä tämä on ainakin laskettu reilusti Fizievin eduksi, luulen että tempaisen jonkun lapun missä Anjovis tämän vie itselleen.

Barboza - Mitchell on mielenkiintoinen matsi. Barboza on ilman muuta teknisesti taitavampi ja varmaan myös iskee kovempaa näistä kahdesta. Silti luulisin Mitchellin aggressiivisen "in your face" -tyylin olevan vaikea Barbozalle, joka on ollut eniten vaikeuksissa nimenomaan kovaa painostavia ottelijoita vastaan. En menisi silti sanomaan sen perusteella varmaksi mitään, Edsonin leirissä kyllä on tiedetty koko ajan millaista ottelua Mitchell haluaa, ja on treenattu tätä varten. Silti ainakin Unibet on tämän laskenut aika reippaasti kertoimissa Mitchellin eduksi. En oikein uskalla koskea tähän kohteeseen, sen verran villejä Mitchellin matsit ovat.

Kevin Holland on mielenkiintoista nähdä näin nopeasti häkissä painoluokkaa alempana. Olin jotenkin ajatellut että menisi vähän kauemmin tässä projektissa, mutta Kevin tykkää otella paljon ja hyvä niin. Aina piristävä näky häkissä, vaikka kaverin naaman aukominen tilanteissa jossa pitäisi tehdä jotain aivan muuta ärsyttääkin ajoittain tosi paljon. Alex Oliveira on toinen ottelija joka tykkää otella (sekä tehdä vauvoja) paljon, hienoa jotenkin sen puolesta nähdä nämä vastakkain. Molemmilla on melko showboattaava tyyli vielä, tässä luulisi jommankumman tippuvan ekassa erässä ja luulen että se jompikumpi on Oliveira. Hollandia ei tosin ole vielä nähty näissä painoissa, ja ei ikinä tiedä mitä tuo uusi ylimääräinen pudotus tekee kyvylle ottaa iskuja vastaan. Tästä huolimatta, pidän Hollandia aika todennäköisenä voittajana, ja niin pitää myös Unibet.

Sergey Spivac ja Greg Hardy ei kiinnosta.

Tämä ei ole Unibetin maksama mainos, vaikka olen toki avoin ajatukselle (vink vink jaakkodd 😄). En vaan jaksa tarkistaa muualta kertoimia enkä tiedä miten nämä muualla on laitettu ja Unibet on ainoa lafka jota käytän häpeällisen addiktioni ruokkimiseen.

Adblock test (Why?)



UFC 272: Covington vs. Masvidal (La 5.3.2022 T-Mobile Arena, Las Vegas)

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire