jeudi 27 octobre 2016

Jeesiä kaipaillaan.

Hei,

Tiedustelen tässä tyttöystäväni puolesta.

Olen siis mies ja treenannu kohta 4 vuotta aika kovaa (n 6krt viikkoon) ja ollut alimmillaan alle 10% rasvoissa (kerron tämän siksi, että koen tietäväni jostain jotain). Tyttöystäväni innoistui pari kuukautta taaksepäin diettaamaan ja tiedusteli minulta neuvoja (logical right). Koska en ole nainen, niin minulle kalorit, makrot jne.. ei ole tietenkään yhtä tuttuja kuin jos kyseessä olisi mies.

Olen itse dietannut ketoosilla onnistuneesti parikin kertaa ja nyt on välidieetti menossa alhaisilla rasvoilla ja korkeilla hiilareilla joka myös tuntuu toimivan tosi hyvin. Kuitenkin ottaen huomioon hormoonitoiminnat ja rasvojen tärkeellisyyden (varsinkin naisille) tulin siihen lopputulokseen, että keto / vhh tyyppinen dietti on parempi ratkaisu tyttöystävälleni.

Tyttöystäväni on nyt siis ollut n. 2kk dietillä ja kaloreita uppoaa n. 1500 päivään ja ne tulevat rasvasta ja protskusta. Hiilareita oli aluksi mukana 60g päivää kohden, josta tiputimme n. 30grammaan ja nyt olemme miettineet, että vedettäisiin hiilarit kokonaan pantaan. Paino oli 61kg lähtötilanteessa ja nyt se on 58. Kiinteytymistä on tapahtunut paljon, mutta tavoitteessa emme ole. Välttämättä nyt talvella ei mitään vatsapaloja tarvitsekkaan näkyä, mutta vaikuttaisi kuitenkin siltä, että teemme jotain väärin koska paino on jumittanut tuossa 58:ssa jo aika pitkään. Eli silmälläpitäen ensi kesää, haluaisimme jo nyt oppia tästä, jotta ensikesän dietti menisi putkeen.

Varmasti osasyy tähän painoon on myös se, että lihasta on muodostunut (joo ei pidä tuijottaa vaakaa, mutta se voi antaa suuntaa). ¨

Detaileja:
167cm / 58kg, 4-5krt viikossa ryhmäliikuntaa joka sisältää zumbaa, lihaskuntopiiriä jne jne.... erilaisia tunteja siis.

Itse näen myös yhtenä ongelmakohtana sen, että mimmi treenaa jo nyt niin täysillä noilla tunneilla, että sieltä ei oikein enää voi kiristää. Kun taas itselläni on helppoa koska käyn vain salilla, eli voin hiljalleen nostaa salilla intensiteettiä + aerobisten määrää ja kestoa. Eli mimmini kohdalla se treenitehokkuus pelikortti on jo aika lailla käytetty. Ollaan myös pidetty yksi kunnon tankkauspäivä jolla olemme yrittäneet käynnistellä aineenvaihduntaa.

Omat näkemykseni tässä kohtaa on, että ainakin pitäisi siirtyä täydelliselle ketoosille, tiputtaa hiilarit siis kokonaan pois ja katsoa vaan peiliä, että miltä se näyttää.

Mutta kertokaapa te viisaammat, mikä tässä mättää?

Let's block ads! (Why?)



Jeesiä kaipaillaan.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire