vendredi 28 octobre 2016

Parhaat leffakohtaukset

Arskan parhaasta leffasta Conan The Barbarian löytyy monia ylväitä kohtauksia... Tälläisiä ei enää tehdä :(
Nyt soi räppi taustalla ja kuvakulma ja kohtaus vaihtuu kerran kolmessa sekunnissa :curs:

Mutta muutama hyvä kohtaus.
Conan ottanu vähän damagea ja hänen rakkaansa hoitaa ukon kuntoon poppakonstein... Yllättävän romanttinen kohtaus noinkin karskissa leffassa.
http://www.youtube.com/watch?v=F4-mISrruUs

Conan pistelee isomman joukon Thulsa Doomin porukkaa lihoiksi. Ennen matsia rukoilee jumalaansa vähän karskimmin mutta rehellisesti :)
http://www.youtube.com/watch?v=suQTVq731c8

Muita upeita kohtauksia, joista en pätkää heti löytänyt:
- Conan saa alussa elämänohjeita ukoltaan... Asiaa!
- Conan hautaa/polttaa emäntänsä ja hänen kaverinsa Subotai tirauttaa kyynelen, koska Conan ei itke, joten hän itkee Conanin puolesta.
- Tietekin Thulsa Doomin kaikki esiintymiset... Siinä on James Earl Jonesilla semmote ääni, että moista seuraisi vähänkin heikkotahtoisemmat pakkislaisetkin ;)

Täytynee taas katsoa tuo uudestaan... Varmaan 30. kerta :rock:

Muutenkin Arskan parasta näyttelytyötä, vaikkakin ihan uran alkupäässä... Juurikin joitain hiljaisia kohtauksia, joissa ei paljoa sanota. Esimerkiksi kohtaus jossa Conan teroittelee miekkaansa ja Subotai siinä jotain varoittelee, että kostonhimoiselle varkaalle huono keikka... Conan vaan katsoo hyvin merkitsevästi Subotaita ja asia jää sikseen.

ps. Perhana emäntä ei antanut enää aloittaa leffan pällistelyä näin yöllä... Alkoi Conanin katselu houkuttelemaan... No otetaan lisää alkoholia :kippis1:

Let's block ads! (Why?)



Parhaat leffakohtaukset

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire