lundi 10 août 2020

Työnhaku ja työnantajan vaatimukset

Miten kannattaa toimia jos kyseessä on paikka jossa mennään pohja+provisio-palkalla? Aina kuin kysyy että mikä on realistinen palkka niin vastaus on että hyvä myyjä voi tienata noin xxxx. Sä et periaatteessa tiedä yhtään paljon tulet tienaamaan

On kyllä tosi kauan aikaa, kun oon tehnyt mitään tuollaisella puoliprovisiolla, mutta en tiedä voiko tuossa oikein muuta tehdä, kuin koittaa pähkäillä, että minkälainen firman tuote on, minkälaisia asiakkaita ja miten paljon asiakkaita tulee tavoittamaan ja koittaa arvioida, paljonko kauppaa tulee saamaan.

En tiedä voisko jostain linkkarista (LinkedIn) tai vastaavasta saada jonkun vanhan työntekijän tai vastaavassa pestissä olevan kiinni, keneltä voisi kysyä.

Tuosta itsensä hinnoittelusta: nuo edelliset pitävät varmaan paikkansa vähän kokeneemman jampan tapauksessa, mutta jos on vähänlaisesti kokemusta alalta, niin voi olla vaikeaa arvioida, mitä mistäkin hommasta maksetaan. Silloin tullee hinnoiteltua itsensä helpommin ns. varovaisen kautta.

Sit kun on kokemusta vaikka nyt paristakin firmasta ja niiden palkkakehityksestä, niin tietää jo aika paljon enemmän siitä, mitä mistäkin maksetaan ja tietää myös paljon enemmän siitä, miten paljon työn sisällölle antaa painoarvoa liksaa mietittäessä.

Let's block ads! (Why?)



Työnhaku ja työnantajan vaatimukset

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire