lundi 31 août 2020

Video haussa

Elikkä threadin idea on sama kuin "Kuva haussa" threadissa. Jos olet joskus nähnyt jonkun videon netissä, etkä millään tiedä missä se nyt on / haluat sen nähdä, niin eiköhän täältä joku toivottavasti löydy, joka tietää mistä puhutaan ja osaa antaa nimen/urlin tms.

Itselläni on hakusessa video, jossa on kuvattu erästä innokasta fania tanssimassa jossain pelissä (en ole varma oliko kyseessä NFL-peli vai mikä, amerikkalaista futista tais olla kumminkin).
Videossa kyseinen fani joraa seisoaltaan samanaikaisesti lyödessään oikean käden ilmaan, myös pää kääntyy oikealle ja vastaavasti vasemmalle puolelle vaihtaen. Taustalla soittaa joku orkesteri/soittokunta. Jäpikkä oli varsinaisen american redneckin näköinen päällään flanellilippis (?), sekä jokin liivi, jonka alla ei ollut mitään paitaa.
Kyseinen fani on ilmeisesti noussut legendaksi joukkueen kannattajana. Nimi oli jotain tyyliin "pugsey/pig" tjsp.
Aikoinaan video oli Break.comin sivuilla. Etsitty on ummet ja lammet breakista, youtubesta yms. eikä löydy niin millään.

Uskokaa tai älkää, mutta tämä kyseinen video on ollut kaverin kanssa haussa jo paremman puolisen vuotta. Jos siis tunnistat merkeistä videon ja pystyt antamaan vihjeen, joka johtaa videon löytöön, niin virtuaalipippelisi kasvaa 3cm :thumbs:

edit: innokkaimmille mainittakoon, että pornon postaaminen taitaa olla kiellettyä. Mun puolesta nimiä voi tietty antaa, joidenka perusteella sitten ne ehkä sitten saattavat löytyvät. Esim. "Mikä oli se video, missä tapahtuu sitä ja tätä?" -"Kids in sanbox"
Ja homma pelittää :kippis1:

Let's block ads! (Why?)



Video haussa

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire