mardi 23 mars 2021

Ensimmäinen dietti

Moi. Pitkään pakkista lukeneena päätin ensimmäisen oman ketjuni kirjoittaa.

Tarkoitus olisi ryhtyä elämäni ensimmäiseen oikeeseen diettiin ja kaipaisin fiksumpien mielipiteitä.

Konteksti: Mies 24v, 175 cm, 85 kg, rasvat arviolta 20%, punttia elämässä takana n. 2 v, josta tosissaan kiskottu ja tehty kuitenkin vain viimeiset 4kk.

Tosissaan totinen treeni aloteltiin tossa 4kk sitten, jolloin paino oli n. 80kg. Yritys on ollut vetää +500 kaloreilla per päivä = 3500kaloria/pv. Jokseenkin nyt laskiessa 14 vk + 500 kaloria pitäisi tulla n. 8kg lisää, eli onko sitte kulutus ollut hieman korkeempi vai syönyt sittenkin hieman vähemmän. Noh niin tai näin niin nyt on 5kg "taottu" lisää ruhoon sekä läskiä että lihasta. Kysyisinkin nyt onko jo oikea aika ruveta kiristelemään kesää kohden?
Asioita opiskellessa ja miettiessä itselle sopivinta ratkasua oon päätynyt kutakuinkin tämmöseen diettiin:
Dietti 12 viikkoa. Viikot (1-4) -700 kaloria, viikot (4-8) -500 kaloria ja viikot (8-12) -300 kaloria. Tällöin 12 viikon keskimääräiseksi kalorivajeeksi tulisi juurikin tuo -500kaloria/pv joka sitten teoriassa haihduttaisi meikäläistä 6kg, kuitenkin realistisesti varmaan tuo sama saatu 5kg.
Treeninä toimii arskan kultanen kuus jossa tietenkin progella lisätään rautaa aina vaan kun pystyy. En juurikaan kardiota harrasta, päiväkävelyitä lukuunottamatta.

Miltä salikarhut mieltä? Onko tässä mitään järkee vai ruvetaanko hommiin? :rock:

Let's block ads! (Why?)



Ensimmäinen dietti

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire