vendredi 5 mars 2021

Lihasmassa% vs. rasva%

Paljon puhutaan kokonaislihasmassasta ja toisaalta samalla rasvaprosentista. Huippuahan on tietysti massamonsteri pienillä rasvoilla, mutta nyt haen tavan saliurpon kehonkoostumusta. Näkisin sen, että tavallinen treenaaja on VARMASTI hyvässä kunnossa ja rantakunnossa, jos LIHASMASSA% on 50% tai yli kehon painosta. Itse näin 50v köpöukkona kerään edelleen lisää lihasmassaa vuosittain jotain kilon pintaan.Aloitin teenaamisen vasta 45 vuotiaana. Lihasmassaa on tasan 50% kehonpainosta tällä hetkellä. Se tässä myöhään aloitetussa treenihommassa on hyvä, että mikään paikka ei kolota ja kaikki kropassa on ehjää. Lihasta tulee ja treenaaminen nousujohteisesti sujuu. Mutta se pointti edelleen, että pitäkää se lihasmassa% yli 50%, niin hyvin menee. Ruokavalio kohilleen ja treeniä oikeat määrät oikeilla tavoilla. Näihin löytyy kyllä opastajatkin, kun kriittisesti hakee.
Näin 50+ ukkona kun kattelee samanikäisiä kasaribodareita, niin aika tylsistyneen näköistä sakkia ovat monet. Ei ole saavutettavaa ja nahka roikkuu, ku massa häviää. Mahdolliset horkkahommatkin jättäneet jälkensä.
Tämä ihan vaan varttuneemmille äijille hoputukseksi salille, tulosta tulee kun treenaa tavoitteellisesti.
Itsellä testotasotkin on pysyneet puhtaalla treenillä hyvissä lukemissa. Jaksaa arjen ja työn ja silloin tällöin syntisen yön.

Let's block ads! (Why?)



Lihasmassa% vs. rasva%

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire