dimanche 28 mars 2021

Käsileikkauksen jälkeinen hoito lisäravinteet/kemia neuvot jos sellaisia on.Peukalon tyvinivelen nivelside irti jne.

No hei kaikille, ja hyvää alkavaa kevättä koronan runnomasta paskasta huolimatta!
Olisi tällaista asiaa ja kaikenlaiset neuvot tulisivat tarpeeseen: Eli kaaduin koko painollani jäällä ja oikea peukaloni kääntyneenä koko painollani sen päälle ja kaikki nivelsiteet repesi RCL puolelta tms. Samassa rytäkässä keskisormi myös meni mutta sitä ei leikata vaan lasta 6 vkoa jonkä jälkeen öisin lasta 2-4 vkoa. Jos ei parane niin sitten menee vissiin sekin operointiin. Eli leikkauksessa käyty juuri pari päivää sitten ja helvetin kovat kivut jne mutta on hyvät kipulääkkeet.

Kysyisinkin olisiko jostain lisäravinteista hyötyä että leikkauksen jälkeinen itsehoito/hoito mahdollisesti saisi nopeutettua hieman, Ainakin runsas C-vitamiini käsittääkseni muodostaa/uudistaa kollageenia tehokkaasti. Ja d-vitsku nyt on itellä läpi vuoden menossa.
Olisiko jotain muita mahdolisia vinkkejä?

Entäs roinapuolelta? Decahan ainakin uudistaa kollageenia jne sun muuta, monet kaverit ovat ainakin decan, kasvun ja peptideiden kanssa hoitanut vammojaan ja on puolet nopeammin parantunut kuin lekuri arvioinut.
Eli olisiko decasta hyötyä (1ml/vko?)?Entäs kasvua pieni määrä?Entäs peptidit?Löytyisikö sieltä jotain mikä auttaisi?

Tässä vielä lyhyt pätkä mitä niveleen tehtiin:
Loivasti S-tyyppinen dorsoradiaalinen viilto. Varotaan hermohaaroja. Avataan abductor-aponeuroosi säikeiden suunnassa. Ensin nivelkapseli näyttää ehjältä. Avataan nivel dorsoradiaalisesti. Nyt todetaan nivelessä punertava nivelneste, ja havaitaan helposti, että RCL on proksimaalikiinnityksestään kokonaan irti. Porataan MC:n puolelle luukanava, johon MiniMitek-ankkuri, ja sen langoilla reinsertoidaan RCL paikoilleen. Nivel stabiloituu hyvin. Aponeuroosi ommellaan 5-0 Polysorbilla. Verityhjiön päästön jälkeen kompressio ja muutama bipolaaripoltto. Ihoon 5-0 knopit.

On vaan ittelle niin henkireikä ja elämälle tärkeä asia sekä pääkopalle tuo treenaus jne että mitenhän tuollainen mahtaa kestää jatkossa treenejä?
Kerroin heti lekurilla ekalla kerralla että olen ahkera salillakävijä ja kisaillut penkkipunnerruksessa paljon jne mutta sen saa nyt unohtaa, kunhan pystyy ees bodaamaan niin kaikki on hyvin.
Lekuri sanoi että leikkaus meni hyvin ja että kädestä tulee samanlainen kuin normaali olisi jne jne. Mutta aikas skeptinen olen en usko kun leikkausoperaatio tehdään se on aina heikompi eikä siitä uutta saa eikä mitä alunperin oli.

Kiitokset etukäteen kaikille vastauksista, kaikenlaiset infot,vinkit sekä neuvot ja kaikki mahdollinen olisi hyvin tervetullutta:)

Let's block ads! (Why?)



Käsileikkauksen jälkeinen hoito lisäravinteet/kemia neuvot jos sellaisia on.Peukalon tyvinivelen nivelside irti jne.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire