samedi 23 juillet 2016

Mikä biisi kuvaa tunteitasi tällä hetkellä?

Otsikko antaakin jo aika hyvin osviittaa, että mitä tänne threadiin kuuluu laittaa. Porukka voisi lisäillä tänne joko linkkejä biiseihin tai sitten ihan niiden nimiä ja perustella, miksi juuri kyseinen biisi on tällä hetkellä se kovin sana. Tarkoituksena ei ole mitään lempibiisejä lähteä laittamaan listaukseen vaan pelkästään se, mikä on juuri kyseisellä hetkellä hyvä ja kuvaa kirjoittajan tunteita (ehkä paremmin kuin tuhat sanaa) täydellisesti.

Voisin tähän laittaa oman tai oikeastaan itsellä on kaksikin tällä hetkellä ja vieläpä hyvin erilaista. Ensimmäinen on Don McLeanin American Pie. Biisi yksinkertaisesti saa meikäläisen niin kesäiseen tunnelmaan, kesäloma on nimittäin aivan ovella ja koulut päättymässä sekä ulkona +20 astetta lämmintä. Melodia on erittäin tarttuva samoin kuin kertosäe ja kappale saa jotenkin ns. kuolemattoman olon :D Voisi vain hypätä avoautoon ja lähteä ajamaan baanalle tämän soidessa. Niin huolettoman kuuloinen kipale vaikka sanoissa onkin paljon merkitystä.

Ja toinen tähän pikaisesti: Endless Sacrifice - Dream Theater. Kappaleessa on yksi säkeistö, jonka tänään tajusin kuvaavan bodarin elämää(ni) erinomaisesti.
"Try to stay alive
Until I hear your voice
I'm gonna lose my mind
Someone tell me why
I chose this life
This superficial lie
Constant compromise
Endless sacrifice"

Let's block ads! (Why?)



Mikä biisi kuvaa tunteitasi tällä hetkellä?

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire