lundi 25 juillet 2016

Pokémon GO

Peliä tullut pari päivää nyt enemmän tai vähemmän pelattua ja pakko sanoa että parhampia mobiilipelejä mitä olen ikinä pelannu.

Itse Pokemoneja löytää melkoisen usein ja tehokkaimpia taktiikoita taitaa olla liikkuvassa autossa pelaaminen (Pokemoneja pystyy pienistä nopeuksista nappaamaan), sekä pyörällä ajaminen. Pokestopit on konkreettisia paikkoja joista saa tietyin väliajoin (ehkä 30 min) sekä Pokepalloja että munia. Nämä munat itsessään ovat hauska lisä sillä niissä on tietty välimatka joka pitää kävellä tai hiljaa pyöräillä. Auton kanssa ei onnistu. Kun 2,5, tai 10km välimatka on saavutettu muna aukeaa ja sieltä kuoriutuu Pokemon. Nyt on siis vihdoin syytä lähteä iltakävelylle!

Pokemon salit toimivat niin että ne on aina kerrallaan yhden tiimin hallussa, tiimejä on kolme erilaista; sininen, keltainen, ja punainen ja pelaajat ensimmäiseen saliin astuessaan saavat valita tiiminsä. Ilmeisesti jos esim sinisen tiimin pelaaja haluaa hyökätä salille joka on punaisen tiimin hallussa, hän voi valita ketä salilla olevista Pokemoneista vastaan hän taistelee. Sali taisteluista saa expaa ja kun sali on tiimisi hallussa, voit jättää yhden Pokemonin sinne 21 tunnin ajaksi ja tätä Pokemonia vastaan muut tiimit voivat sitten taistella hyökätessään salille. Jos jättää Pokemonin salille, saa siitä stardustia mitä tarvitsee Pokemonien kehittämiseen sekä Pokemon kolikoita joita voi käyttää Pokeshopissa.

Pelin huikean suosion myötä varmasti uutuuksia on vielä tulossa päivitysten myötä. Esim duel mahdollisuus kavereita vastaan olisi hauska.

Let's block ads! (Why?)



Pokémon GO

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire