vendredi 30 septembre 2016

Pakkismiitti Kuopioon

Kyseessähän on tietysti nyt sitten suuri ja virallinen thread. :D Tässä voidaan siis rueta puimaan kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä liittyen tuohon miittiin. Kaikki ideat ja ajatukset olisivat tervetulleita tähän.

Ensimmäisenä kai olisi suunniteltava sitä että milloin kyseinen miitti olisi? Onko Kuopiossa jotain sopivaa tapahtumaa tai muuta vastaavaa missä miittiä voisi pitää? Tänne voisi vaikka laitella sitten kaikki kommenttia että ovatko kiinnotuneet miitistä vaikka mitään päivämääriä ei vielä olekaan tiedossa. Siitä sitten näkisi paljonko porukkaa mahtaa suunnilleen olla tulossa ja se helpottaisi ehkä tuota miitin paikan päättämistäkin.

Mike myös heitti loistoajatuksen toisessa threadissa että voitaisiin tilata paidat tähän kyseiseen miittiin ja voitaisiin kenties saada jotain porukka alennustakin niistä siinä. Mielestäni hyvä idea ja itse ainakin olisin mukana tuossa paitahommassa 1 paidalla ainakin. Mites kiinnostaako muita tuo paitahomma? Kenties muutkin pakkistuotteet varmaan saisi samassa paketissa kuin paidan eli jos ei paitaa joku halua niin lippis tai pipo vaikka sitten?

Tämä aloituspostaus oli varmaankin melko huono mutta eiköhän tämä tästä kun alkaa keskustelua syntymään. :)

Let's block ads! (Why?)



Pakkismiitti Kuopioon

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire