samedi 26 novembre 2016

Lantio vinossa / ranka kierossa

Tulee varmaan aika sekalaista tekstiä kun on niin paljon asiaa

Eli Olen 17-vuotias voimanostoa harrasteleva penikka. Maaliskuussa tehdessäni kyykkyjen jälkeen maastavetoa kevyesti (50kg) tuntui lievä vihlaisu oikealla puolella ristiselässä. Lievää vihlontaa tuntui sen jälkeen taivuttaessa selkää eteenpäin ja noustessa takaisin ylös. Sitten vasen puoli alaselästä veti itsensä tyystin tukkoon, ei jousta tippaakaan vetäessä selkää notkolle ja lämpöä otettaessa muuttuu kivikovaksi.

Myöhemmin huomasin lantion olevan kääntyneenä oikealle, ja paikoin voimakastakin kipua tuli silloin tällöin. Naprapaatilla kävin 3 kertaa ja siellä saatiin kivut pois ja lantio suoraksi. Myös jalkoihin oli ilmestynyt pituuseroa, mikä saatiin hoidettua.

Kuitenkin oireet tuli pikkuhiljaa aina takaisin mikäli yritin kevyitä mave / kyykkytreenejä tehdä. Välillä vihlonnat siirtyivät oikealle puolelle (wtf?) ja välillä hävisivät kokonaan. Kävin myös osteopaatilla, josta ei kuitenkaan ollut suurempaa hyötyä.

Tällä hetkellä lantio on kääntyneenä vasemmalle, vasen jalka on "pidempi", selkäranka on hieman kierossa ja skolioosissa, ja vasen alaselkä tiukasti jumissa. Lisäksi makuuasennossa kun taivutan selkää notkolle jompaa kumpaa puolta painottaen, tuntuu kuin jotain jäisi puristuksiin tuolla pakaran-ristiselän alueella.

Siinä kaikki mitä muistan tällä hetkellä. Piti kysymäni, että minkälaisen tohtorin pakeille pitäisi marssia? Mitä kannattaisi tehdä? Lääkärin vastaanotolla kävin myös, mutta siellä vain kerrottiin että lihasrevähdys kyseessä, älä tee mitään :jahas:

kiitoksia etukäteen, jos joku viitsii vastata!

Let's block ads! (Why?)



Lantio vinossa / ranka kierossa

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire