jeudi 27 avril 2017

Anime thread

hmm itseasiassa usein juuri nuo taistelut ovat parasta antia (varsinkin myöhemmin sarjoissa). Se on totta, että välillä jaksoissa on kohtia joissa ei tunnu tapahtuvan oikein mitään ja myöhemmin on muutama jakso, joissa pelkän taistelun alkuun saamiseen tarvitaan puol jaksoa höpöttelyä, tämä ei sinäänäs haittaisi, jos olisi jotain syytä, mutta välillä tuntuvat niin turhilta.

silti todella hyvä sarja, yksi parhaimmista kuitenkin.

tässä pieni lista ja tähdet niille:

Hellsing :5: (todella hyvä sarja, jossa ei oikeastaan miinuksia. Lyhyt já jonkun mielestä voi olla liian masentava, mutta juuri lyhyys teki osaksi sarjasta hyvän, koska jokainen jakso oli täynnä toimintaa jne. ja iso plussa piirtotyylistä. En ole varma jos Hellsingistäkin tehään toinen kausi.)

Inu-Yasha 4 tähteä (pitää kirjottaa myös, ettei tuu liikaa hymiöitä) ( 4 tähteä jos koko sarja olisi samanlaiset kuin alun n. 50 jaksoa) (ensimmäinen sarja, jota aloin katsomaan. Varsinkin aluksi oikein hyvä, mutta jossain 60-70 jakson jälkeen tulee noin 40 jaksoa, jotka ovat täysin turhia (eivät liity juoneen oikeastaan yksikään). Latasin 125 jaksoa, 120-125 liittyivät jo juoneen muistaakseni. sen jälkeen en ole jaksanut ladata uudempia.)

Wolfs rain: 4 ½ tähteä (lyhyt sarja, todella hyvin piirretty ja hyvä juoni jne. Loppui kenties hieman aikasin (en ole varma onko toinen kausi tuloilla, valaiskaa tässäkin))

Get-Backers: :5: (kaikin puolin hyvä sarja. Jaksoja paljon (vähän alle 50 muistaakseni) ja lisää on kai tulossa)

Naruto: :5: (imo todella hyvä sarja, varsinkin myöhemmin kun tulee isoja käänteitä. Taistelut ovat tyylikkäitä ja paljon hienoja persoonia )

Shingetsukan Tsukihime: jos voisin antaisin ainakin 6 tähteä, mutta nyt vain :5:

Ranma: 3 tähteä (ihan hyvä sarja, itse en vain pitänyt kauheasti, pitäisi varmaan katsoa enemmän)

Kenshin: :5: (taas todella hyvä sarja liittyen samurai aikaan)

on myös muitakin sarjoja, joita nyt ei tule mieleen tai, tai en ole nähnyt tarpeeksi sanoakseni mitään.

pari leffaa:

Ninja Scroll: 3 ½ tähteä (oli ihan hyvä pätkä)

Vampire Hunter D: 5 tähteä (todella hyvä leffa, pirrettynä hienosti, kannataa katsoa)

edit:

maison ikkoku manga: 4 tähteä (hyvä, eikä pelkkää komediaa)

henkien kätkemä: 2 ½ tähteä (todella huono, varsinkin kun on tehty final fantasyjen nimeen, joista 7 on paras peli mitä on koskaan tehty. on suhteellisen suuret odotukset tuohon tulevaan FF 7:n tapahtumiin perustuvaan leffaan)

edit2: threadin nimi vaihdettu.

Let's block ads! (Why?)



Anime thread

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire